torsdag den 5. maj 2011

Link 4

Tæppet er vokset lidt siden sidst. Det går ikke super-hurtigt, og man skal nok ikke lige se en fremtid som "et-tæppe-om-måneden-hækler" i min krystalkugle, men det er da vokset noget!
Selv om tiden mangler lige nu, så er det alligevel sjovt at se det give mere og mere mening. Og nu er det da efterhånden så stort, at den kan varme en for tidligt født! (Uha, som det går!)

The blanket is growing slowly. I'm not very speedy doing crochet, and I'll probably never be one of those "a-blanket-a-month" crochet-persons, but it did grow!
Even though I lack time right now, it is funny to watch how the blanket makes more and more sence. By now it even grew large enough to cover a premature infant! (I'm goooood....)

4 kommentarer:

 1. Det er spændende at følge dit tæppe ☺ Jeg er helt sikker på at det kommer til at ligne!

  SvarSlet
 2. hvor bliver det bare fint :)
  KH Micha

  SvarSlet
 3. En sjov idé med de mange forskellige størrelser, næsten som at lægge puslespil. Kjolen til din niece er vel nok også blevet fin, det så ud til den faldt i god jord:)

  SvarSlet
 4. Tak skal I have.
  Charlotte - de forskellige størrelser kommer af, at jeg bare ikke orkede tanken om at hækle 700 små firkanter. Så mange som muligt bliver store!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails