søndag den 15. maj 2011

Indlæg nr. 1000! / Post 1000!

Så er dagen kommet - mine hemmelige projekter ude af skabet. De er til jer!
Anledningen for denne lille give-away er, at jeg nu har ævlet løs om strik og andre mærkværdigheder i mange, mange indlæg. I dag er det nummer 1000! Det skal selvfølgelig fejres.....
Så - mens I nyder billederne, kan jeg lige fortælle jer lidt om min blog her.
Det er jo mit lille "nørderi" - hvor jeg skriver side op og side ned om garn og strikning og alle de andre ting der i tide og utide dukker op i min - ret selvkørende - hjerne. Herinde hører I om alt det, de fleste af mine venner ret hurtigt bliver trætte af at høre om (ikke strikkenørderne, selvfølgelig). Det er en superhyggelig del af mit liv, og det mest fantastiske har jo været at lære en del af jer at kende i det virkelige liv!
Min blog var i ret lang tid en meget hemmelig del af mit liv. De mest ihærdige af mine venner fik lokket adressen ud af mig, men med besvær. En vis begivenhed ændrede dette big-time. Mere om det....

Today is the day! My secret knitting projects are ready to show and tell - they are for you!
The reason for this give-away is that I have been going on and on about knitting and curiosities for many, many posts here on this blog. Today is number 1000! Time to celebrate...
So - while you enjoy the photos, let me tell you a little about this blog of mine.
This is my tiny "nerdery" - I write page after page about yarn and knitting and all the other weird things that turn up (and down) in my - rather independent - brain. This is the place to read about all the stuff that most of my friends would be bored to hear (not the knitters!). It is a great part of my life, and it has been really amazing to get to know quite a few of you in real life!
For a long time, this blog was a very secret part of my life. A few of my most determined friends got the adress from me, but with difficulty. A certain event changed this. More about that shortly...
Min blog kom virkelig ud af skabet med hue-indsamlingen til Cuba (min kollega har lovet at hoste op med billeder meget snart!), og det allermest populære indlæg nogensinde er da også 1000 huer, vist næsten 5500 gange! Derefter kommer opskrifterne på CPAP-huer, opad og sidelæns, så SvampeBob Firkant (HVOR kom han lige fra?) og som nr. 5 "En dyr giv-det-videre konkurrence".
Nogle gange føles det faktisk, som om bloggen lever sit helt eget liv.......
Jeg kan godt lide at skrive lidt hver dag. Også selv om jeg egentlig ikke har tid, og derfor en del gange skriver indlæg aftenen før. Ting som "Mærkelig mandag" og "Ordløs onsdag" holder jeg stædigt fast ved. Synes egentlig, det er sjovt med lidt variation!

My blog really came out of the closet due to the Cuba-hat-thing (my colleague solemnly sweared to mail me photos very soon!) and the most popular post (by far) ever was 1000 hats, shown almost 5500 times! Almost as popular were the Danish patterns for CPAP hats, upwards and sideways, then the SpongeBob Squarepants hat for my nephew (how did SpongeBob turn up here?) and number 5 was a contest for knitting santa hats and blankets for the neonatal ward.
Sometimes it feels like the blog has a life of its own.....
I enjoy writing a little everyday. Often in spite of the fact that I don't really have time for it and often has to write the post in advance the night before. I stubbonly stick to things like "Mærkelig mandag" (Weird Monday) and "Ordløs onsdag" (Wordless Wednesday). I like the variation!
Nå. Tilbage til min give-away. Hvis du har læst videre helt herned (og derfor må være en af mine trofaste læsere!), så har du nu chancen for at vinde én af de 3 præmier.
Først er der et penalhus i Kauni. Strikket i vævestrik med hæklede blomster på og stof-for. (Jeg har fået at vide, at visse personer faktisk synes det er flottere end mit eget...)
Dernæst et par grydelapper, strikket efter dette mønster. Man skal vist være strikkenørd for at kunne nyde mønsteret fuldt ud, men som grydelapper er de perfekte. Strikket i bomuld og dejligt tykke og isolerende.
Til sidst kan man så vinde noget, jeg ikke selv har lavet. Dejlige lakridser, købt i Malmö. Uhm - de er gode!
Hvad du skal gøre? Læg en kommentar herunder, senest d. 21. maj. Så trækker jeg lod (på et tidspunkt) næste søndag.

Well - back to the give-away. If you are still reading (you must be one of my faithful readers, still hanging on!), you have the chance of winning one of the 3 prizes.
First I made a pencilcase in Kauni. Made in a stranded pattern with sewn on crocheted flowers and a nice lining (I was told by certain persons that they prefer this to my own pencilcase...)
Second a pair of potholders, made using this pattern. I guess you enjoy the pattern more if you're a hardcore knitting Nerd, but they work excellent as pot holders whether you like them or not. Made with cotton, and really nice and thick.
Third prize is something I didn't make myself. Wonderful liquirice, bought in Malmö. Yum - they are good, and I guarantee you like them, even if you're not Scandinavian. They're not very strong.
How to participate? Place a comment below, you have until May 21st. At some time next Sunday I will find the winners.

32 kommentarer:

 1. Jamen jeg følger din blog i forvejen --og er vild med den.Fine ting du lodder bort jeg er med selvom det aldrig er den første der vinder ;-)
  VH
  Helle

  SvarSlet
 2. Åh manner indlæg nummer 1000 du er da for coooool! TILLYKKE! :)
  Jeg vil gerne vinde og 2. præmien vil være hittet. Jeg så trøjen med spaceinvaders og jeg er solgt! Den er så fed, så jeg næsten ikke kan holde ud, at jeg ikke er mere erfaren på pindende!

  SvarSlet
 3. jeg er med på dine fine ting:)

  SvarSlet
 4. Tillykke med de mange indlæg som det altid er en fornøjelse at læse og finde input i.

  Jeg vil selvfølgelig meget gerne deltage i din fine Give away.

  kh Jane

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med de 1000 indlæg!
  Imponerende :-)

  Jeg blev fanget af din blog i forbindelse med Cuba huerne og jeg lover at holde ved ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg må da være med i denne give-away. Jeg kigger ind til dig hver dag.

  SvarSlet
 7. Jeg kigger meget jævnligt ind til dig, har endnu ikke lagt en kommentar, men nu er det jo muligt at du ikke lige slipper for mig igen ;0)
  Et tusind indlæg, det er da vildt, ja vildt flot.
  Vil gerne ære med i i lodtrækningen om de flotte gaver.

  MarianneL

  SvarSlet
 8. til lykke, altid en fornöjelse at kigge med her hos dig. og jeg vil naturligvis meget gerne vinde en af de fine præmier.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 9. Vildt med 1000 indlæg - tror måske jeg har har læst de fleste.... !!!

  Keep it up - det er så inspirerende ;O)

  OG så vil jeg da frygtelig gerne vinde....

  SvarSlet
 10. Tillykke med de 1000 indlæg - det er jo fantastisk.

  Jeg tror jeg fandt din blog med Cuba-hue indlægget, jeg strikkede huer og har fulgt det nøje. Jeg blev helt høj over at følge med i alle de huer du fik indsamlet. Jeg nyder fortsat dine indlæg om strikkegarverne til niecerne og nevøerne :-)

  Blogland er stærkt!

  Jeg vil naturligvis gerne være med i lodtrækningen om de fine gaver!

  SvarSlet
 11. vildt 1000 indlæg :) tillykke :)
  Jeg følger trofast med synes du kreerer de skønneste ting og er bare dejligt at læse om alle de ting der skal og bliver strikket til familien :)
  KH Micha

  SvarSlet
 12. 1000 indlæg - det er sgu flot.
  og jo... 'man' må gerne sige sgu, det er blevet helt og aldeles lovligt ;o)

  anyway... jeg er sæ'fo'li' med i din dejlige konkurrence

  God søndag

  SvarSlet
 13. 1000 indlæg *WOW*

  jamen jeg er da med - med fornøjelse. Men vil helst, hvis jeg er en af dem der vinder - vinde noget af det som ej er spiseligt ;-)

  Og så vil jeg i øvrigt ønske dig god fornøjelse, tror det bliver noget af en lodtrækning - med de fine gevinster som du udlover :-)

  SvarSlet
 14. Også stort tillykke med indlæg nr. 1000 fra mig.

  Tak for sjove og inspirerende indlæg. Jeg følger vedvarende med!

  SvarSlet
 15. Yes, jeg er også med! Og selvom Cuba-huerne ikke var stor succes for mig, så var det bare vildt imponerende atvfølge i det ganske blogland, hvor mange der så ivrigt producerede. Elsker dine indlæg - og strikkehygge i ny og næ. Må vist snart være min tur til at invitere...

  SvarSlet
 16. Jeg er med! Og håber at vinde gave nr.........., alle tre:)

  SvarSlet
 17. 1000 tillykke med 1000!!! det ' for vildt....
  Grydelapperne, de er mine.... jamen, de har jo samme farver som mit køkken!!!!
  Knus

  SvarSlet
 18. KÆMPE til lykke med dine 1000 indlæg. Det er storartet du gerne forkæler dine læsere, men for eget vedkommende betragter jeg mig allerede som vinder. Det er med største fornøjelse jeg hver dag lige kigger forbi dine skriverier, og takker for al den inspiration du har sendt i min retning. Til sidst ønsker jeg dig en rigtig dejlig søndag.

  SvarSlet
 19. Wauuu 1000 indlæg, det er godt gået.... :)

  SvarSlet
 20. Jeg er passende imponeret - jeg læser med - og jeg elker din leg med ord og meninger.
  Penalhuset må være mit ;-)

  SvarSlet
 21. Selvfølgelig læser jeg med (næsten hver dag) det ved du ;O)
  Stort tillykke med de 1000 indlæg og 100 faste læsere, minus 1.

  SvarSlet
 22. ja stort tillykke med de 1000 indlæg! Jeg læser også med næsten hver dag, og må da lige prøve at vinde noget af de gode sager.

  SvarSlet
 23. 1000 gange tillykke ☺

  Læser gerne dine skønne indlæg.

  SvarSlet
 24. Hej C.
  Jeg er også kommet med efter du oprettede indlægget om Cuba-huerne omend, jeg aldrig selv blev færdig med den ene hue, jeg var gået i gang med.
  Jeg synes, det er fedt at læse om dine strikkerier og er meget imponeret over alt det, du når på strikkepindene. Dejligt du gider underholde os hver dag :-)
  Knus Karine

  SvarSlet
 25. Et tusinde indlæg, det er da for vildt. Jeg betragter mig selv som fast læser, selv om jeg ikke lige kigger forbi hver dag. Du har mange sjove og fine indlæg og det var fantastisk at være med til at lave huer til Cuba, håber de er kommet godt frem. Jeg vil da gerne (endnu en gang) deltage i din give away og håber selvfølgelig jeg vinder;)

  Held og lykke med de næste 1000 indlæg, jeg glæder mig til at læse med:)

  KH Trillemor

  SvarSlet
 26. Tillykke
  Jeg kom ind på din blog pga. af Cuba-huerne....
  Jeg er vild med de "skæve" indlæg ;-) Forsæt med dem.

  SvarSlet
 27. tillykke med de 1000 indlæg. Vil rigtig gerne deltage i din give away

  SvarSlet
 28. Til lykke med dit indlæg nr. 1000! Godt gået! Jeg er fast læser af din blog, og hvis jeg vinder i din Give away vil jeg rigtig, rigtig gerne vinde de fine grydelapper:-)

  SvarSlet
 29. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 30. 1000, det var dog helt vildt, tillykke med det. jeg kunne mægtig godt tænke mig at vindedet fine penalhus i vævestrik.

  maja

  SvarSlet
 31. Jeg er med!

  Det er helt vildt med 1000 indlæg!

  Jeg fandt din blog via en anden og synes det er super med alle de små huer du strikker. Jeg strikker selv tæpper og huer men det er til rigshospitalets neo afd

  SvarSlet
 32. Kirsti - jeg er næsten ked af at sige det, men den er trukket og det hele... Beklager.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails