mandag den 27. maj 2013

Men det er jo det, jeg arbejder med! / But this is what I'm working with!

I får mig altså ikke til at sige det! Nok taler jeg tit og tæt om astma-sprays på arbejde. Den blå, den brune, den orange og den røde. Jeg ved, hvordan man skal tage den (korrekt) og har endda fået min egen demonstrationsmodel at trutte i. (Det bedste er, at sygeplejerskerne kommer, når jeg trutter. Det virkede i fredags!)
Her er opskriften, ingen anede eksisterede. En strikket "strømpe" til astma-sprayen! Jamen - der er ikke et øje tørt..... (Lige bortset fra at man hellere skal bruge pulver end spray, hvis man ikke har en spacer.)
Næh - hvis jeg kunne ønske, ville jeg gerne have astma-sprays som øreringe. DET kunne da være sejt!

You won't have me saying it! I do speak often and a lot of asthma-sprays at work. The blue, the brown, the orange and the red. I know how to take it (correctly) and even has my own asthma-spray-flute for demonstration. (The best thing is, that the nurses will come when I make the noise. It worked last Friday!)
This is the pattern that no-one had any idea existed. A knitted "sock" for the asthma-spray! I understand everyone is in tears by now...... (Except that you should rather use powder than spray if you haven't got a spacer.)
If I really could make a wish, I would love to have asthma-spray earrings! THAT would be too cool for words!

8 kommentarer:

 1. Hahaha - den tror jeg lige jeg vil præsentere for manden min, mon ikke han vil synes om en sok til sine spray.... Og et par ørering kunne være sejt - så kunne jeg være hans private apotek ;)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Han vil være dig evigt taknemmelig!

   Slet
 2. Jeg foretrækker en diskos, det er den device, jeg har det bedst med. Heldigvis er det ikke noget, jeg har brug for til hverdag, kun i forb. med snot, så jeg gider ikke strikke en sok til den.... Men minisprays/diskos/turbohalere til ørerne er sejt. Kunne vi lave det i fimoler?

  SvarSlet
  Svar
  1. Diskos er også pulver. Jeg føler mig ret sikker på, at ingen virkelig kan synkronisere vejrtrækningen med en spray!
   Fimoler var da bestemt en mulighed!

   Slet
 3. Som oereringe, tja, det kunne jo gaa hen og blive lidt tungt for oerene hihi.

  SvarSlet
 4. Fniiiis skal du sælge på afdelingen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske ville jeg blive rig! På Hvidovre mødte jeg babyer med strikkede øko-strømper, der havde kostet 60 kr pr par. Overvejede kortvarigt at strikke nogle og sælge under overskriften 'anbefalet af førende børnelæger'......... Men så gad jeg ikke.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails