søndag den 19. maj 2013

Bobler og huller. Og Herman! / Bubbles and holes. And Herman!

For nogle uger siden, på den store Tour-de-Garnbutik, købte jeg garn til en sweater til min søsters ældste. Han er 13 år, og det med at vælge mønster osv. er vist ikke lige øverst på hitlisten.....
Men han er glad nok for at få noget strikket, og han kiggede da også pligtskyldigt (kortvarigt) på de mønstre, jeg præsenterede ham for for en uge siden.
Da jeg sagde "Bobler og huller", sagde han "JA". Måske nåede han også at kigge på den..... Så derfor startede jeg på en "Lystfisker" fra "Strik en stund", og under Melodi Grand Prix i går blev ribben færdig og den første række bobler strikket.
Jeg forsøger mig med at strikke "baglæns" ret fra venstre mod højre, så jeg ikke skal vende strikketøjet. Det er altså ikke nemt! Forstår nu helt klart dem, der sidder og fumler med pinde og garn, når de begynder!

A few weeks ago, on my "Tour-de-Yarn-Shop", I bought yarn for a sweater for my sisters eldest.
He is 13 years old, and choosing patterns and such is not among his favorite activities, I guess......
But he does like getting something knitted, and he was very compliant, looking (shortly) on the patterns I showed to him a week ago.
When I said "Bubbles and holes", he said "YES". Maybe he even glanced at it..... So I've started a "Lystfisker" (Angler) by Annette Danielsen, and while watching the European Song Contest last night, I finished the ribbing and first row of bubbles.
I'm doing my very best knitting the wrong way (left to right) when making the bubbles, so I don't have to turn the project all the time. It isn't easy! I definitely understand those messing around with needles and yarn when learning how to knit!
I dag blev mit liv så yderligere beriget med Herman. Har du nogensinde mødt ham? Han var en vandrekage, da jeg gik i skole, og lever endnu. I 10 dage skal han bo i mit køkken, nusses og fodres, og så bliver han til en dejlig kage, der kan komme med på arbejde!

Today my life was further enriched with Herman. Did you ever hear about him? He was a chain-cake when I went to school, and he is still alive! For 10 days he is going to live in my kitchen, being caressed and fed, and then he will turn into a lovely cake that I can bring to work!

8 kommentarer:

 1. Jeg kan huske vandre-eddike-svampen, men ikke kagen hihi. Haaber den bliver god.
  Ja de knaegte, men bare de vil gaa med produktionen er alt ok hihi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror nok, han skal gå med den! Selv de bluser, jeg strikkede til ham i Brugsens strømpegarn gik han med (deraf kender de Mosters forkærlighed for "kradsuld", selv om jeg er gået over til blødere garner nu.....), når bare de var seje nok.
   Han er en meget sød teenager, alt taget i betragtning.

   Slet
 2. Var jeg blevet spurgt, ville jeg have sagt, at Herman var død for længst, men åh jo, jeg kan godt huske ham. Desværre mest som en skuffelse. Jeg passende ham pligtskyldigt i 10 dage, og så syntes jeg faktisk, at resultatet var en temmelig kedelig sag, da det endelig var overstået. Så mit svar, hvis jeg bliver tilbudt en ny Klat-Herman vil være: "Been there, done that" - heldigvis er smag og behag jo forskelligt, så måske er det bare mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Da jeg gik i skole, hørte jeg også meget dårligt om smagen. Jeg fik den aldrig selv. Jeg har dog hørt, at denne gang skulle den smage udmærket. (Ellers spiser de den nok på arbejdet. De ELSKER kage)

   Slet
 3. Jeg kender Herman af omtale - har hørt at den smager himmelsk, så mon ikke den bliver en succes!
  Trøjen er fantastisk, så jeg håber da at interessen er lidt større når han kan krybe i den - ja ja de kære teenagere :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Han bliver sikkert glad for trøjen, hvis jeg kender ham ret.
   Kagen er jeg spændt på!

   Slet
 4. Det er en god model, mon ikke han bliver glad for den.
  Herman har jeg aldrig mødt, er det en form for surdej? - Det lyder godt nok lidt klamt med 10 dage, men det har jeg altså overhovedet heller ikke forstand på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - Herman er en surdej, ja. De 10 dage er så bakteriestammerne rigtig kan vokse..... Det lyder ret mærkeligt, og han står i vindueskarmen i sollys og bobler, men jeg håber, resultatet bliver godt!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails