fredag den 31. maj 2013

Tiong Bahru 2

Selv om jeg gør mig umage med hele tiden at finde en ny opskrift når jeg skal strikke et sjal, så bliver dette her en genganger. Det fine Tiong Bahru sjal var så smukt og elegant, og nu skal en anden, helt særlig person stoppe med at arbejde.
Det er sekretæren i patient-foreningen, og hun er noget af en knag! Der er ingen ende på, hvad hun har udrettet over årene, men da hun efterhånden er over 70, er det vel på tide at stoppe.
Jeg vil gerne strikke et sjal til hende, så det bliver en altså sådan et her igen. Hun kan godt lide sort, og min kollega foreslog, at hun vist også kan lide lilla, så lilla blev det. I Odense lå der et bundt Drops Lace på tilbud i den rigtige farve, og selvom garnet er forfærdeligt glat, håber jeg det går. Det er nemmere at se mønsteret i lilla end i sort, og desuden er der en hæklet aflukning.
Det skal være færdig om 2 uger, så egentlig burde jeg strikke non-stop. Eller noget......

Even though I'm doing my best finding a new pattern when making a new shawl, this one will be something I made before. The pretty Tiong Bahru shawl was so beautiful and elegant, and right now I know another, special person who will retire.
It is for the secretary in the patient foundation, and she is some kind of lady! There is no end to what she has done over the years, but since she is more than 70 years old by now, I guess it's okay retiring.
I want to make her a shawl, and it's going to be one more of these. She likes black, but my colleague told me she might like purple also, so purple it is. When I went to Odense, there was a skein of Drops Lace on sale in the right color, and even though the yarn is so terribly slick, I hope it will work out. It is easier seeing the pattern in purple compared to black, and there is a crochet cast-off.
It needs to be done in just 2 weeks, so I really should be knitting non-stop. I guess....

13 kommentarer:

 1. Det sjal er bare saa laekkert. Var helt flad af begejstring da du viste det sidst. Glaeder mig til at se det i lilla.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jeg glæder mig også!

   Slet
 2. Jeg glæder mig også til at se det i lilla og med den fart du strikker med er jeg sikker på det er klar til fremvisning inden længe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber..... Skal lige holde fokus!

   Slet
 3. Jeg ser rødt - nej altså ikke på den måde, men på billedet :)
  Det er jo nok en smuk lilla og jeg er sikker på at du aldrig bliver glemt, når du sådan forkæler med hjemmestrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sådan rød-lilla. Lige sådan en farve, kameraer hader......
   Jeg håber, hun bliver rigtig glad!

   Slet
  2. Iøvrigt har jeg allerede sikret mig uforglemmelighed, efter hun fik en strikket pude med foreningens logo!

   Slet
 4. Har lige kigget lidt på,linket, og jeg må give dig ret. Det er et f de smukkeste sjaler, jeg har set! Nej, hvor er det FLOT!

  SvarSlet
 5. Hold nu op hvor er det bare flot - heldig kollega {;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogle gange må man gøre noget ekstra for nogle, der er ekstraordinære

   Slet
 6. Det er svært at forestille sig, at den lille klump rodede masker, vil vokse og blive til så smukt et sjal..!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Så sandt! Sjaler er aldrig særligt imponerende i starten, og sjældent helt imponerende før de er spændt ud!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails