tirsdag den 21. maj 2013

Strikke baglæns / Knitting backwards

Det er bestemt ikke så hurtigt som den "rigtige" vej, men jeg synes faktisk, de næste rækker bobler er gået noget hurtigere end første gang jeg skulle strikke fra venstre mod højre. Alle maskerne bliver drejet, hvilket jo er meget pudsigt, og fastheden er heller ikke helt den samme, men man kan faktisk ikke se forskel.
Det er mærkeligt med hjernehalvdelene, ikke? Selv om jeg tænker, at jeg jo bare skal gøre, som jeg plejer, bare spejlvendt, så er det sandelig noget nyt og anderledes!
I virkeligheden er det så også den måde, jeg lærer nye metoder på. Jeg lærer det, når jeg skal bruge det. Ikke før. Ikke så længe, det velkendte fungerer! Hvornår lærer I nye ting, og har du prøvet at "strikke baglæns"?

It is definitely slower than knitting the "right" way, but I do feel that the next rows of bubbles have been so much faster compared to the first row from left to right. All the stitches look like they have been knit through the back loop, which is kind of fun, and the knitting a bit looser, but it is actually impossible to see the difference.
It is really weird about the two hemispheres of the brain! Even though I thought that I just have to do, what I usually do, just mirrored, it is indeed something new and different!
The sweater also really shows how I learn new methods. I learn them, when I need them. Not before. Not while the well-known methods work fine! When do you learn new stuff, and did you ever try "knitting backwards"?

6 kommentarer:

 1. Naeh, jeg tror jeg vendte strikketoejet om for at strikke buler. Jeg har haeklet baglaens og det var altsaa rigtigt maerkeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder vildt svært at hækle baglæns!

   Slet
 2. Ja da!! Det er jo lige det jeg gør! Strikker altid baglæns, strikker kun max 3 masker vrang - hvilket ofte resultere i at jeg vender strikketøjet frem og tilbage {;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Se - det havde jeg jo en anelse om! Og du er garanteret helt vildt god til det! Jeg synes det er vildt sejt at du kan.

   Slet
 3. Garnstudio har lavet en fin video på baglæns strik så maskerne ikk bliver drejet...... kan ikk finde den på deres side men den ligger her på deres FB https://www.facebook.com/photo.php?v=10151610829072840
  ser ski flot ud og farven er lige mig
  hilsen Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - og tak for tippet!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails