søndag den 13. juli 2014

Ny bog / New book

For nogle uger siden så jeg et flot sjal på Ravelry fra en bog, der endnu ikke var udgivet. Den blev forudbestilt, og nu er den så kommet. Den er rigtig fin, hvis du kan lide at strikke sjaler!

A couple of weeks ago, I found a pretty shawl on Ravelry from a book not yet published. It was preordered, and now it's here. A very nice book, if you like knitting shawls!
Dette her er rigtig fint med alle bladene, og engang - når jeg ER flyttet og færdig med at male - kunne det godt være et, jeg fandt på at strikke!

This one is beautiful, and some time - after I finished moving and painting - this one could be one to knit with some of my lace-yarn.
Men ikke lige nu. Nu maler jeg jo. Bagefter pakker og flytter jeg. Ikke, at det er meget afslappende at se frem til!
Som I kan se, går det ikke supergodt med kun at ramme det, jeg skal male. Hvordan det også kom på næsen, ved jeg så ikke lige.......

But not right now. Now I'm painting, you know. Afterwards I'll start packing and moving. Not, that these are very relaxing prospects!
As you can see, I'm not that good at only putting paint on the stuff needing paint. How it even got on the nose, I don't know......

3 kommentarer:

  1. Maling på næsen er da ikke så svært - først på fingeren, og så på næsen. Med lidt held har du det også på telefonen nu.

    Jeg kender det kun alt for godt - får altid at vide, at jeg skal huske at købe mindst ½ lt. ekstra maling til at smøre mig selv ind i :-)

    SvarSlet
  2. jeg er en klovn til at male og glemmer tit at skifte til malertøjet så nu har jeg snart en del af det....

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails