søndag den 22. februar 2015

Hjerteblod / Heart blood

De der bukser var bare for nuttede, så jeg har strikket et par mere. Til min nevøs baby, der er lige på trapperne, efterhånden. (De HAR lovet en pige. Vi krydser stadig fingre for at de har set rigtigt!)
Denne gang er det den mindste størrelse, og de er strikket i wollmeise 100%, faktisk noget af det første, jeg overhovedet købte, i farven Herzblut.
Strikket på pind 3, og der er brugt 85 gram garn. Kunne være, jeg lige skulle strikke en lillebitte vest også til at sende med bukserne?

The pants were just way too cute, so I knit another pair. For my nephews baby, who's coming out very soon. (They DID promise a girl. We still keep our fingers crossed and hope they saw it right!)
This time, it's the smallest size, and they are made with wollmeise 100%, actually some of the first wollmeise I ever bought, in the color Herzblut.
Made on 3 mm needles, I used 85 grams of yarn. Maybe I should knit a tiny vest to go with these in the post?

5 kommentarer:

 1. Nøj hvor er de søde, de bukser. Det er bare så fin en model. Jeg har strikket et par stykker og er også igang med et par lige nu.
  Det er en rigtig fin farve, og i wollmeise, så bliver det da ikke lækrere. Jeg har stadig det fiine wollmeise som jeg fik fra dig for efterhånden nogle år siden, jeg nænner nærmest ikke at bruge det, men jeg tror jeg skal til at strikke med det snart :) jeg tror at det kommer til at blive et par strømper.
  God søndag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en rigtig dejlig model! Jeg er glad for, at du er glad for garnet.

   Slet
 2. De er nemlig nuttede, de bukser.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails