fredag den 17. november 2017

November

November er bare sådan en mørk, trist måned. Jeg synes ikke det hjælper med alle valgplakaterne! Jeg er så træt af politikere og alle deres råben op med tomme løfter inden valget, hvorefter de efter valget finder ud af, at ingenting kan lade sig gøre alligevel.
Det er vel altid noget, at mørket skjuler mange af plakaterne godt, og det er fint, at de kommer væk, inden december rigtig starter. 
(Men selvfølgelig skal vi jo stemme!)
Ønsker jer en hyggelig fredag derude med noget pænere at se på.

November is just such a dark, sad month. And I really don't think the election-posters help!
I'm so fed up with politicians shouting all their empty promises before the election, and then afterwards discovering how they couldn't do anything anyway.
I guess it's good that the darkness hides a lot of the posters, and it's really good that they will be taken down before December really starts. 
(But of course we still need to vote!)
I hope you will all have a nice and cozy Friday with a prettier view than this. 

6 kommentarer:

 1. Giver dig fuldstændig ret. Især mht politikere og deres valgplakater!

  SvarSlet
 2. Jeg håber sådan, at de finder ud af, at stoppe med alle valgplakater. De kan jo promovere sig på anden vis.
  Og så er jeg rystet over alle de historier om misbrug af penge, der kommer frem lige nu. Hvorfor bliver det mon ikke en del af valgkampen?
  Og så glæder jeg mig til december.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret - det med misbrug af penge er virkelig rystende! Jeg tror dog ikke de nogensinde får så meget selvindsigt at det kommer frem...
   December bliver bare herlig!

   Slet
 3. Jeg synes ikke efterårsstormene har været så heftige endnu så november byder stadig på flotte farver på træerne og idag er her sol og blå himmel med kold blæst. Men tidligt mørkt desværre. Jeg talte med en fra lokalområdet som kom i byrådet for 4 år siden og han gav udtryk for at meget er umuligt at gennemføre fordi det så koster bod på grund af fagforeninger og lignende. Jeg tror mange lokalpolitikere bliver hæmmet i gennemførelsen af gode tiltag på grund af bureaukrati EU regler og embedsmændendes sikkert velmenende råd om at det har vi prøvet ....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved godt, at de ikke har så meget råderum i virkeligheden, men det irriterer mig at de kommer med deres urealistiske løfter. Hver eneste gang. Det støder mig selvfølgelig mest i forhold til sundhedsvæsenet og når man møder de familier, som har så hårdt brug for hjælp og har så svært ved at få den. Men det er jo fordi det koster at forbedre. Jeg ved ikke hvad de bruger alle pengene på.....

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails