fredag den 26. februar 2021

Det begynder at ligne noget / It's starting to look like a pattern

En uges tid i toget har det taget, men nu begynder man faktisk at kunne se mønsteret i det ene par strømper jeg er i gang med. 
Jeg er nemlig startet på 2 par! Begge med Zauberball i klare blå farver, og begge med koboltblå Arwetta. Det er herligt at få brugt noget af det blå. Specielt, at man kan få det til at se godt ud! 

It has taken me about a week on the train, but by now you can start to see the pattern in one of the pair of socks I'm knitting. 
Because I started 2 pairs! Both with Zauberball in clear, blue shades, and both with the cobalt blue Arwetta. I love using the blue yarn. Especially if it can actually look nice!

4 kommentarer:

 1. Er det 1 eller 2 tråde der er bedst til sokker?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg spørger fordi det findes i 1 eller 2 tråde men der er ingen anbefaling.

   Slet
  2. Ah - mener du Zauberball? Den jeg bruger er "Crazy", så der er to tråde med hver sin farve. Jeg synes generelt at Zauberball er lidt løst spundet, og jeg kan bedre lide mine strømper fast strikket, hvilket kan være lidt svært hvis tråden er lidt løs. Zauberball med 1 tråd er meget, meget tynd.
   Generelt skal der bare være noget slidstærkt i strømpegarn - oftest nylon, men en lille smule mohair eller Blueface skulle også være godt.
   (Det mest holdbare er så i virkeligheden "betongarn" fra Brugsen. DET er svært at slide op!)

   Slet
 2. Ja, det var det jeg mente. Jeg kikker på det med mellemrum men synes det er dyrt, men hvis man kan nøjes med det halv ved at bruge 2 forskellige garner, er det ikke så dyrt. Det har jeg gjort selv flere gange. Jeg ved godt Brugsens er det mest holdbare det har jo bare ikke de fine farver.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails