torsdag den 25. februar 2021

Ikke med i planen / Not part of my plan

Min DNA-sweater bliver rigtig fin! Garnet er fint og relativt blødt. Jeg KAN ikke huske, hvor eller hvornår jeg har købt det, men jeg købte da ihvertfald 2 kegler med garn. Jeg vejede ikke garnet inden jeg gik i gang. Temmelig dumt, viste det sig. For ærmerne vejer 250 gram, og der er cirka 250 gram tilbage af det mørkegrønne. 
Det er nok temmelig umuligt at få fat i mere af det grønne. Det er jo nok fra garnudsalg.dk. Nu, når jeg sidder og skriver her har jeg da fundet ud af at det er "Italiensk Tweed" i farven "en flot grøn". Fra 2017. 
Så nu er jeg gået i gang med forstykket i den grønne, og så bliver ryggen altså den anden farve. Jeg gider 100% ikke starte om med noget andet garn, og jeg tror egentlig det går nogenlunde selv om det bliver en anden farve. Vi får se. 
Men HVIS nogen af jer skulle have noget af det grønne i gemmerne, så bytter jeg gerne. Eller køber. Hvad som helst!

My DNA-sweater is turning out really nice! The yarn is pretty and relatively soft. I really have NO idea where or when I bought it, but I know I bought 2 cones of yarn. I didn't weigh it before I started. Really stupid, as it turns out. Because the sleeves weigh 250 grams, and there is about 250 grams left of the dark green. 
I'm sure it's impossible to find more of the green yarn. I think I bought it at garnudsalg.dk. Now, when I'm writing this, I found out it's "Italian Tweed" in the color "en flot grøn". From 2017. 
So now I started the front using the green, and then I plan for the back to be the other color. I definitely don't want to start over with a different yarn, and I hope it will work out okay, although the color will be different. We'll see. 
But IF you know about anyone having some of the green yarn in your stash, I will be happy to trade. Or buy. Anyting!

2 kommentarer:

  1. På facebook er der en hjemmeside om garnudsalg, der kan du efterlyse det.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jep - er allerede i gang, og der er muligvis bid!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails