torsdag den 6. oktober 2022

Det var længe siden / It's been a long time

Det er 3,5 år siden jeg flyttede i hus, og i al den tid har jeg ikke strikket et eneste sjal. Før nu, altså. Det er jo vildt! 
Faktisk er det 4 år siden jeg sidst strikkede et sjal, og da var det også et Haruni. Det er virkelig et ret fint mønster! 
Jeg havde helt glemt den der følelse af alt, alt for mange masker på pinden, hvor alt bare klumper sig sammen og det virker temmelig umuligt at det skulle blive til noget fint. Da jeg kom så langt på mit nuværende sjal, blev jeg helt glad. Der er ikke noget som sådan et sjal på en lidt for kort pind!

It's been 3.5 years since I moved into my house, and during that time, I didn't knit a single shawl. Until now, you know. It's crazy!
It's actually been 4 years since my last shawl, and back then, it was also a Haruni. That pattern is just so pretty!
I totally forgot the special feeling of far too many stitches on the needle, when everything is in a big hump and it seems impossible that this will ever be something pretty. When I got that far on the present shawl, I just felt so happy. There is nothing like a lot of shawl on a too small needle!
Det var samme følelse som kom op da jeg så skulle hækle aflukningen. Altså - det er jo HELT tosset at sidde der og strikke-hækle! Det tager uendelig lang tid, men alligevel var det bare så hyggeligt. 
Så nu er sjalet færdigt og tørrer! Glæder mig til at vise jer det. 

The same feeling grew in me, when I was doing a crochet cast-off. You know - it's SO weird just spending your time crochet-knitting! It takes like forever, but still I just loved it. 
So now the shawl is done and is drying! Looking forward to showing it to you. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails