fredag den 8. maj 2009

Lidt til fridagene....

Fik startet 3 nye ting i går, så helt galt gik det ikke. Men hold op, hvor var det dejligt bare at slå op og slå op uden at overveje "konsekvenserne"!
Det blev til:
- nederst til højre ses linning til nederdel. Glatstrik, 50 masker, lige ud ad landevejen. Ret kedeligt, men sliddet værd, for jeg har gode forventninger til sådan en dobbelt linning, strikket på tværs. Burde ikke give sig helt så meget!
- forrest en bamsebluse. De dér Build a Bear ting har nogle overdrevet store hoveder og er enormt tykke, så den skal altså liiiiiige igang igen og blive lidt bredere (halsåbningen skulle dog passe i bredden). Jeg er gået igang med det andet stykke, og når det er klar, bliver det første 20 pinde større. Rigtig sjovt at strikke!
- øverst, bagest en sommerbluse fra Drops i Garnstudio silketweed. Rimeligt lige ud af landevejen - man starter med at strikke forstykker og ryg på én gang, frem og tilbage, så det er nogle seriøse vrangpinde! Garnet er lækkert. Sådan lidt stift på en god måde.... Mange tak til Drops for deres maj udsalg, så jeg kunne prøve det!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails