tirsdag den 6. oktober 2009

Hygge og sådan noget

I går tilbragte jeg den hyggeligste eftermiddag sammen med Frida, Dana og Lidka i København. Vejret var smukt og klart, Café Sommersko hyggeligt (men med fornemme tjenere, der kun kunne tale og forstå udenlandsk. Dog ikke sofistikeret udenlandsk), Bette Design var - som altid - et besøg værd, og lokkede ud over alle grænser med gode tilbud (lige nu er der 30% rabat på alt Drops garn og mohair og dansk pelsuld til 50 kr for 100 g) og fantastisk betjening.
La Glace var desværre fyldt (men jeg må prøve den café engang... Det MÅ jeg bare!), men kaffen på Baresso var god, og selskabet rigtig, rigtig godt.
Sådan burde en mandag være lidt oftere!
Derudover fik jeg om formiddagen fingre i en retro-gryde, nogle havde kasseret. Må sætte et billede på engang. Sådan en emalje-én med turkis låg og turkis bladmønster på den hvide gryde. Er helt sikker på, at jeg mødte sådan én derhjemme i min barndom! Mine filtede hjemmesko fik også langt om længe nye skindsåler. Skindet, hultangen og den gode saks var indkøbt for længst, men først nu blev vejret, lejligheden og gulvet koldt nok til, at jeg fik gjort alvor af det.
Billedet er af "sådan noget" - det kan vist ikke helt kaldes en gave, for det var en "bytter" med Eva - garn fra DK mod noget fra UK. Men det føles som en gave!
Et fint Rowan hæfte og noget anderledes strømpegarn af bambus, bomuld og elastik. De små nøgler indeholder 50 g, og jeg glæder mig altså til at se, hvad det mon kan blive til!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails