søndag den 11. oktober 2009

Mere mystik, kreativt kaos, lodrette ordrer og film...

Først det kreative kaos. Mine strikkeprojekter ser ud til at gøre præcis, som de har lyst til. Nye projekter dukker op - nogle kræver ligefrem at blive lavet, mens andre genert holder sig tilbage med flere forslag og idéer, der lige skal tænkes og diskuteres igennem, inden de evt. bliver omsat i strikning.
De mystiske strømper kom jo lidt bag på mig. Jeg havde ikke lige planer om det helt store strømpe-mønster-strik i denne måned, men da det sjove ved en Knit-A-Long er, at man følger med, så måtte jeg enten hoppe helt på vognen eller stå over. De er faktisk sjove. 2. del af opskriften er et langt stykke med falske snoninger, og selv om den ene strømpe førte ganske betragteligt, så har nummer 2 nu halet ind på den. Fint, nemt mønster, og ret sjovt, fordi "siderne" er i 2x2 rib, så de stadig er meget elastiske. Glæder mig til at se mere!
Svogerens sweater har nogle forbehold, og han skal vist lige tænke lidt mere. Så om den kommer med på kongres er et åbent spørgsmål!
Til gengæld fik jeg en lodret ordre fra en patient. Han spurgte, om jeg kendte Red Barnets "Strik en hue og red et barn"-kampagne. Og joeh, det gjorde jeg da! Jeg havde hørt om flere, der strikkede på livet løs, men gjorde ikke selv. Derefter fulgte ordren om at komme igang! Hans meget, meget overbevisende argument var, at som kommende børnelæge er dette mit livs chance for at redde liv uden at stikke i børn eller på anden måde være væmmelig :-D
Det har han jo ret i... Da han også skal med på kongres, og med garanti vil holde øje med, hvad jeg strikker, må jeg jo hellere komme i sving!
M.h.t. film var jeg (iført 1 stk niece og 1 stk nevø) inde at se "op" i 3D. Den var virkelig sjov og fantastisk og tankevækkende. En gammel, gnaven pensionist, der havde mistet sin eventyrlystne kone efter et langt, barnløst ægteskab, en lille, smældfed spejderdreng, der aldrig så sin far efter forældrenes skilsmisse, en tumpet hund og en chokolade-elskende kæmpefugl. Hvem der end har fundet på den kombination, så holder det! 3D teknikken var også sjov. Flere film af den slags, tak!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails