tirsdag den 20. oktober 2009

Minneapolis - nu med billeder

Foreløbig en lille rapport fra garnbutikken "Depth of Field Yarn" jeg kom forbi i Minneapolis. Som før var det udelukkende takket være Ravelry at jeg vidste den var der.
Den lå i "Lille Somalia" - altså, det hed det ikke, men der var stort set kun somaliere på gaden. Og garnbutikken (håber, de påskønner det!)
Butikken lå i en del af en futon-butik (af alle ting!) og var et rent paradis af garn!
Garn i reoler overalt - der var 3 reolgange med garn på begge sider, en hems med udsalsgarn og iøvrigt garn hist og pist samt nogle reoler med opskrifter. Ahh!
Jeg prøvede at være målrettet, og er nu den lykkelige ejer af Cascade 220 i en dejlig bourdeax-rød (min yndlingsfarve) - glæder mig til at finde ud af, hvorfor det er det absolutte favoritgarn på Ravelry!
M.h.t. Hat Wars er der lidt opdatering; jeg skulle have modtaget en halvfærdig hue fra USA, men den blev sendt det forkerte sted hen, og jeg har nu fået tilladelse til at starte en helt ny hue og sende den til USA. Mens jeg sidder her og venter på min egen døds-hue.... Spændingen er i top! Jeg er nemlig blandt de sidste 6 overlevende....

2 kommentarer:

  1. uuuh, ser ud som det rene slaraffenland!
    kh.fra Island
    Frida

    SvarSlet
  2. Jeps! Der var lækkert. Jeg turde ikke komme tilbage næste dag - det ville have kostet dyrt både i tid og penge! Garnbutikken havde faktisk eksisteret i 38 år, fortalte indehaveren mig. Lækkert, lækkert sted....

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails