søndag den 4. oktober 2009

Mon ikke det var huer nok?????

Spiderman huerne blev sandelig også færdige i aften!
Dermed er jeg nået op på hele 5 huer strikket siden ca. midt i september. Ialt har jeg brugt 2 mønstre, og jeg tror egentlig nok, jeg rimeligt skråsikkert vil udtale mig om, at der nok ikke lige kommer hverken spiderman-huer eller transsibirian hats her fra matriklen sådan de næste par uger....
Jeg synes måske nok, at jeg kan klare mig lidt uden huer?
Fine er de ihvertfald. Med forskelligt farvet for, til et par (nu 4 år + 5 dage) tvillinger, hvoraf jeg har stået fadder til den ene. Men man giver da ikke bare 1 hue til sådan et par, vel? Der er lidt mere forskel også, for den første er blevet strikket lidt frem og tilbage, sådan forstået, at der dels var de fejl, jeg hurtigt opdagede, dels en pind, jeg først opdagede højere oppe. Den blev nemlig strikket til festmiddagen på Fanø, og dels var det vældig, vældig hyggeligt, dels blev jeg lige sådan lidt befippet over, at det var Lene Holme Samsøe jeg sad ved siden af, og som bemærkede, hvor pæn hun syntes min strikkede nederdel var (dén der med strik linning på tværs til det passer rundt om maven, saml masker op og strik Feather/Fan nedad, til der ikke er mere Kauni). Hun har jo designet så ustyrligt mange søde og fine ting. Her og der og allevegne, hvis man kigger efter!
Nå. Ovennævnte tvillinger er nok temmelig ligeglade med, hvem jeg sad ved siden af! Men Spiderman - han holder. Også, når man er nyslået børnehavebarn!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails