fredag den 30. marts 2012

100

Måske bliver I lidt skuffede nu, men jeg hæklede altså kun 10 firkanter i går i toget. (Men jeg strikkede også.) Til gengæld er jeg nu nået op på 100 firkanter ialt, OG der er hæftet ender på dem allesammen. (Jeg er meget tilfreds, Susse!)
Som I kan se, er det ét stort sammensurium af farver. De sidste 50 bliver i rødlige nuancer, men helhedsindtrykket når tæppet bliver færdigt, bliver nok lidt kaosagtigt... Det er nu OK med mig.
Med målstregen inden for synsvidde, har jeg tænkte mig at fortsætte så hurtigt som muligt, og hvis jeg nu er meget, meget dygtig, bliver det måske færdigt i påsken? Alt taget i betragtning har jeg da en hel del fridage, så det nærmer sig en lille ferieagtig ting med fri både på torsdag, fredag, påskedag og 2. påskedag.

Maybe I'm disappointing you, but I only made 10 squares yesterday in the train. (I also knitted.) Now I have a total of 100 squares AND I have sewn the ends of every single one. That makes me very, very happy.
As you can see, there are a lot of colors. The last 50 squares will be red shades, but the finished blanket will probably be quite chaotic...... That's fine with me, though.
Now, that I can see the finish-line, I plan on continuing as fast as possible, and if I'm really, really good, I might finish during Easter? I do have something almost like a holiday from work, with days off on Thursday, Friday, Easter Sunday and Monday.

7 kommentarer:

 1. Det bliver rigtig flot og det glæder mig at en løftet pegefinger kan hjælpe, normalt operer jeg ellers udfra at oprigtig anerkendelse motiverer mere ;0). Overvejer kraftigt selv at gå i gang med det tæppe, for det er virkelig flot, men alle enderne skræmmer mig. (Er ikke så god til at følge mine egne råd ;0))

  SvarSlet
 2. Sådan!

  Det bliver et superflot tæppe!

  SvarSlet
 3. Jeg synes altsaa det bliver laekkert, og saadan et taeppe skal ligesom have lidt farvesammensurium. Det er nemlig saadan at det bliver godt.
  Hvor mange mangler du saa?

  SvarSlet
 4. Jeg har faktisk aldrig haft så svært ved at montere. Men at hæfte 300 ender på en gang var nu nok liiiige i overkanten..... Til gengæld syntes jeg det var ret fjollet at hæfte allerede efter 5 firkanter. Jeg kan godt lide at der er nogle stykker! Men tak for løftede pegefingre alligevel.
  Tæpper skal være spraglede, ikke? Garnet er dejligt blødt, og jeg glæder mig meget, til det er færdigt

  SvarSlet
 5. ahhh! back to knitting! :)

  i definitely think you can do it . . if you don't have to do any easter cooking . . !

  SvarSlet
 6. Dorina - I'm not the big chef-type. But I have thought of making roasted lamb, though. Just to try it out!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails