fredag den 23. marts 2012

At udnytte / Taking advantage

Hækling er ikke noget, jeg elsker højt. Ganske vist er jeg nået så langt, at jeg kan hækle oldemor-firkanter (næsten) uden at kigge, men derfra og så til at køre på automatpilot som ved strikning, er der alligevel et stykke vej.
Lige nu gør jeg mit bedste for at udnytte, at hækling er det store (det eneste!) lige nu, og forsøger at nå så mange firkanter som muligt, inden gipsen skal af. Forhåbentlig når jeg så mange, at jeg lige så godt kan lave det færdigt.... Ihvertfald vil jeg gerne være halvvejs!


Crochet is not my favorite. I've come so far, though, that I'm (almost) able to make granny squares without looking, but still far from having automatic movements like when I knit.....

Right now I'm doing my best to take advantage of the fact that crochet is my big (only!) thing at the moment, doing my best to finish as many squares as possible before the cast is cast away. Hopefully I will make so many that they will make me feel like I just might as well finish it up. At least I would like to finish half the squares for the blanket!

7 kommentarer:

 1. Hold da op hvor er du produktiv - og så med en næsten brækket arm :)

  SvarSlet
 2. Jeg hepper på dig, for det ville da næsten være synd, om de smukke firkanter skulle ende i hunden af kurven. De skal ud og hygge og lune.

  SvarSlet
 3. i bunden - skulle der stå :-)

  SvarSlet
 4. Det går ellers fint. Skulle du nå at blive færdig eller du opdager at strikningen IKKE lige kommer igang samtidig med at gipsen kommer af (ved af erfaring at det kan ske ;0)), så må du lære at spinde, det bliver hurtigt ligeså automatisk og terapeutisk som strikning :0)

  SvarSlet
 5. Bettina - jeg er totalt afhængig af at have noget mellem fingrene....
  Berit - det ville da ellers være et sejt ord. "Din hund af en kurv!"
  Men du har ret. Det ville være sjovest at få det færdigt.
  Susse - jeg tør under ingen omstændigheder lære at spinde. Bare tanken om, hvor meget uld jeg kunne samle sammen i løbet af meget kort tid! I forvejen er der jo så rigeligt garn. Men - uha! - jeg vil slet ikke tænke på at jeg kunne lære det. Kun, at jeg prøvede i 4. klasse, og at det var overdrevet svært!

  SvarSlet
 6. i've done that with crochet squares. we stayed at my mom's one winter, when the girls were little, and i crocheted doll blanket squares and then crocheted all the squares together. but i had to do it before i left my mom's . . because otherwise i knew it would never be finished!

  SvarSlet
 7. Sometimes you just have to trick yourself somehow...å

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails