mandag den 5. marts 2012

Blå / Blue

Da jeg var barn, var smølferne det store hit. Der var figurer og tegneserier, og jeg har nogle af dem endnu....
Nu er de så blevet et hit igen, ikke bare pga. sidste års film, men også pga. smølfespillet til smartphones (eller er det kun iphones/ipads?).
Jeg er også faldet i fælden, og mens man så sidder med dette sjove, hyggelige og tidskrævende spil, kunne man evt. iføre sig denne hue, så hjernecellerne er dejligt varme?

When I was a kid, the smurfs were big. With toys and cartoons (some of them still in my belonging....).
Now they are in again. Not just because of last year's film, but also because of the smurf-game for smartphones (or is it just iphones/ipads?).
I fell into the trap as well, and while you're playing this cute, funny and timeconsuming game, you might as well wear this hat to keep your neurons warm.....

5 kommentarer:

 1. Hvor er den smølfe-SØD ;O)

  SvarSlet
 2. Åhh, den er fin. Blev iøvrigt lige sendt tilbage til 1982, hvor min dengang 3 årige søn brændende ønskede sig en "Smølfekarrusel" og hvor jeg "mentalt" var en MEGA politisk korrekt "med lilla ble" pædagog, nægtede drengen dette stykke fantasiforladte stykke legetøj. I stedet lavede drengen en aftale med forretningen og sparede selv sammen. Så heldigvis fik jeg lært en masse om "gældende sandheder" ;0)

  Så nu vil jeg lave denne hat til min 4 årige sønnesøn, den bliver sikkert elsket.

  SvarSlet
 3. Åh hvor kan man blive smølfe-fin med sådan en hue :)

  SvarSlet
 4. I Roskilde hvor jeg bor, er der en frisør som har vinduet dekoreret med massevis af smølfefigurer. De hænger på lange tråde ned som et gardin! Det er meget flot og sjovt, og men burde støtte ham!

  SvarSlet
 5. Smølfer smølfer for vildt! Jeg kunne godt smølfe mig sådan en smølf bare for sjov.....

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails