tirsdag den 20. marts 2012

Blomster? / Flowers?

I er jo nok ikke så dumme, at I ikke kan se, at det bare er mine hæklede firkanter... Men det ser da meget sjovt ud med sådan et kalejdoskop-billede, ikke?
Det går fremad med firkanterne. Lige nu er det de mørkere farver, og jeg skal lige have overvejet, om det er fint nok eller der skal mere pink, gul og orange i. Der må gerne blive ved at være lidt spræl, men jeg har godt nok købt mange af de lidt mere "kedelige" farver!
For at det ikke skal være nemt, skal tæppet være noget større end opskriften. Der er det jo nærmest bare et stort sjal! Næh, jeg vil have et STORT tæppe. Det betyder så også, at jeg skal bruge ca. 150 firkanter i stedet for 77. Til gengæld bliver det et brugbart tæppe....

You are not that stupid out there, are you? Of course you know it's just my crocheted squares... But it does look funny this way, doesn't it?
I'm making good progress on my squares. Right now I'm making some in darker colors and I need to think hard if it's good enough or I need more pink, yellow and orange. I would like something lively, but I guess I bought quite a few skeins of the somewhat more "boring" colors!
To make it a little harder, I want to make the blanket bigger than what the pattern describes. It's hardly more than a big shawl! Oh no. I want a BIG blanket. Which means I have to make around 150 squares instead of 77. But it will be a nice, useable blanket.....

4 kommentarer:

 1. Vildt flot. Tænk om man kunne hækle som dit kalejdoskop:-)

  Forstår godt du vil lave tæppet større. Jeg har det med de 77 firkanter og det er egentlig fint, det var stort nok at montere, men det havde ikke været af vejen med et der var lidt større:-) Man kan jo altid lave et til engang:-)

  SvarSlet
 2. Det kunne være flot som kalejdoskop, ikke?
  Dit tæppe er rigtig fint - kan huske, jeg fulgte det.

  SvarSlet
 3. yes, they look like jewels in a kaleidoscope. very beautiful!

  SvarSlet
 4. It's fun seeing your projects a little differently...

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails