lørdag den 11. oktober 2014

Atlanta

Den amerikanske CF kongres er altid hyggelig. Selvfølgelig er der mange mennesker, og selvfølgelig er det overvældende, men de gør en dyd ud af at der er tag-selv-morgenmad på kongressen og så kan man sidde og spise og snakke og læse postere som man har lyst.
I år er morgenmaden så opgraderet med havregrød! DET er skønt! Der er bare ikke noget som havregryn til at holde en gående i flere timer. (Der er lige sprunget et brombær i også)

The North American CF conference is always very nice. Lots of people, of course, and somewhat overwhelming, but every single year they prepare breakfast at the conference center, and then you can sit and talk to others while you eat, or go around reading posters if you like.
This year, breakfast is upgraded a bit with oat porridge! THAT is great! I don't know anything like oats to keep you going for hours. (A blackberry jumped in, by the way.)
Atlanta havde OL i 1996. Downtown er præget af dette og af kongres-centeret. Nå ja. Og af pariserhjulet! Der er også et meget stort akvarium, som jeg har fået anbefalet, og som jeg håber der bliver tid til at se, inden turen går videre.

Atlanta held the Olympic Games in 1996. Downtown is mostly the Olympic park and the congress center. Well. And the Ferris wheel! There is a very big aquarium, too, that I heard recommended. I hope to manage to see it, before I go on.
I aftes var det jo fredag, og der var gang i gaden! Der var bl.a. denne hestevogn, som jeg sjældent har set magen til......
Jeg ved ikke helt, hvordan de der heste kan opføre sig så roligt i al den trafik, men det gik fint.

Last night was Friday night, and the city came alive! We saw this horse-wagon. I never saw anything like it......
I don't know how these horses can be so calm in all the traffic, but everything went fine.
I middagspausen nåede jeg lidt shopping. Gap havde af en eller anden grund 40% rabat, så der kom et par gaver med videre. Et par smæk-bukser til den næste baby, der er på vej til foråret hos en anden nevø. Jeg synes sådan nogle er vildt nuttede!

During lunch break, I had time for a little shopping. For some reason, Gap had 40% off everything, so I bought a few presents. Overalls for the next baby arriving in spring, when another nephew will become dad. I really think these are too cute!
Der kom også en julegave til min ældste nevøs datter. Mon ikke hun vil blive fin i det her?

I also bought a Christmas present for my oldest nephews daughter. Don't you think this will be pretty for her?

4 kommentarer:

 1. Jeg ville gerne have en tur i den hestevogn :)
  Tænk at du allerede har købt fine julegaver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det føltes mere ok at købe babytøj når det var til bl.a. en julegave..... Ellers har jeg jo ikke lige noget at bruge det til, men det er bare så nuttet!

   Slet
 2. Det er jo Askepots vogn. Den maa du da have en tur i.( med billede til os please)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails