fredag den 24. oktober 2014

Produktiv ferie / Productive vacation

Mens jeg var på kongres og ferie, var der herligt meget strikketid! Faktisk nåede jeg at strikke 2,5 par strømper på knap 2 uger. Altså - ud over de der huer og faktisk også det meste af fødselsdagssjalet!
Det var meget skønt. Især, fordi det ikke altid er sådan, at der er meget tid til at strikke i hverdagen.
Det sidste par strømper jeg strikkede, er til min ældste niece. Hun havde fødselsdag for en måned siden, så de er noget forsinkede. Men pyt.
Garnet er håndfarvet Arwetta, som jeg købte på Bornholm. Det er vist ikke lige, fordi hun synes hun mangler strømper i gul, pink og lilla, men jeg syntes, det var en fin kombo! Nu kan hun finde sine fødder.......
Med de strømper færdige er der så sket det fantastiske, at jeg IKKE længere er bagud  med fødselsdagsstrømper! Det er en skøn følelse.

While on the congress and on vacation, I had the most wonderful amount of time for knitting! Actually, I made 2.5 pairs of socks in a bit less than 2 weeks. Well - apart from the hats, you know, and most of the birthday-shawl!
It was just great. Especially, since I don't always have a lot of time for knitting on a normal day.
The last pair of socks finished is for my oldest niece. Her birthday was a month ago, so they are somewhat delayed. But never mind.
The yarn is hand-dyed arwetta sock yarn, bought on Bornholm. I guess she didn't think she needed socks in yellow, pink and purple, but I liked the combo! Now she can always find her feet......
With these socks done, the amazing thing happened that I'm no longer behind with the birthday-socks! Feels great.

2 kommentarer:

  1. Det er en gave i sig selv at kunne finde sine fødder ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det skal man nemlig huske at glæde sig over.....

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails