tirsdag den 28. oktober 2014

Garn / Yarn

I lørdags havde jeg gæster. Strikkegæster. Det var hyggeligt, og alle kunne godt lide at se min nye lejlighed. Men der var et par stykker som spurgte "Hvor er dit garn?"
Altså. Det var selvfølgelig pakket væk. Jeg bor ikke i en garnbunke. Måske skulle de bare have været her søndag i stedet?
Der skulle findes garn til det nye sjal jeg skal strikke istedet. Blåt garn. Der kom en del på bordet! (Og gulvet. Og sengen.)

This Saturday I had guests. Knitting guests. It was so nice and everybody liked seeing my new place. But a couple of them asked "Where is your yarn?"
Well. It was hidden, of course. I don't live in a pile of yarn. Maybe they should have just visited Sunday instead?
I had to find yarn for the new shawl I'm making instead. Blue yarn. A lot of it came on the table! (And the floor. And the bed.)
Jeg endte med noget ensfarvet blåt og noget med farveskifte. Også i blåt, men alligevel med en smule kontrast, så det ikke bliver for kedeligt. Det skal være Daybreak, og jeg tror, det bliver fint!

I ended up picking some blue yarn and something with color-changes. Also blue, but still a bit different so it won't be too boring. I'm going to make Daybreak, and I think it will be nice!

10 kommentarer:

 1. Sikke et skønt syn. :-)) farvevalget til Daybreak er godt. Der kommer lige lidt spil med den flerfarvede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det pynter altid, når man finder garn frem!

   Slet
 2. æj altså- havde da også forventet at det var muligt at spotte et par nøgler hist og pist i dit hjem- men hvor har du stuvet det af vejen så ? (Tips modtages gerne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan sagtens spotte det til dagligt. Men når der kommer gæster, kommer det altså i skabe og på hylder. I poser og kasser.....

   Slet
 3. Jeg var da sikker på at du havde fået dig en kæmpe garnreol, så du kunne flashe ALT dit garn (jeg er overbesit om at du har rigtig meget :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - ikke nogen reol med garn her. Jeg er frygtelig bange for de små, dumme møl! Jeg tør heller ikke flashe alt mit garn på en gang. Det ville være overvældende! Til gengæld får jeg dejlige overraskelser når jeg skal finde noget frem.

   Slet
 4. Lækkert garn, og daybreak er så pæn. Jeg savnede en garnreol, så man kunne se dit Wollmeiselager.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kunne være hyggeligt, men er ikke lige på tapetet.....

   Slet
 5. Det er ellers en sjov tanke at se dig bo omgivet af garn fra gulv til loft.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - så kunne jeg gå ud på altanen når jeg havde inhaleret ulddampe nok!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails