lørdag den 25. oktober 2014

Jeg er ikke sikker på hvad jeg skal mene / I'm not sure what to think

På Fanø købte jeg jo det der store bundt garn med 12 små nøgler i. Det blev mit fly-strikketøj på ferien, og det var planen, at det skulle blive en stola til lige at varme skuldrene.
Nu er det færdigt. Det er ikke blevet helt så bredt som jeg havde håbet. Måske har jeg brugt lidt for tynde pinde? Det blev pind 3,75 mm, for den var af træ og kunne komme med på flyet.
Enderne skal selvfølgelig hæftes, og så må jeg lige se, hvor langt jeg kan trække i det, når det skal spændes ud. Det er såmænd pænt nok, jeg havde bare tænkt det lidt anderledes.......

When at Fanø, I bought that big skein of yarn with 12 little skeins. It became my airplane-knitting while on vacation, and I wanted it to become a stole for warming the shoulders.
Now it's done. It didn't turn out as big as I hoped. Maybe I used needles that were a bit too small? I ended up using 3.75 mm needles, since they were made from wood and great for planes.
Of course I need to sew in the ends, and then I'll have to see, how much I can pull it when blocking it. It looks nice, I just imagined it a bit different.......

4 kommentarer:

 1. ellers vil den være flot som "hals" og kan den nå to gange rundt, vil der virkelig blive bølgegang ~~~

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Det var bare meningen den skulle være lidt mere sjalsagtig....

   Slet
 2. Mon ikke det kan blive til en gave, hvis du selv er lidt "kritisk" med det. Jeg er sikker på, at mange vil blive vildt glade for sådan en fin gave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skulle jo være en gave, men jeg er ikke tilfreds.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails