torsdag den 9. oktober 2014

Good morning Atlanta!

Så er jeg kommet til USA. Morgenhimlen ser lovende ud, ikke? Tasken er pakket til første dag på kongres, og jeg glæder mig. Meget.
Her i Atlanta er det dejligt varmt. I Michigan er det på vej til koldt. Jeg kan betro jer, at jeg var den eneste i Atlanta lufthavn i går med tyk uldtrøje! (Der var ikke plads i kufferten pga. alt slikket.)

Now I've arrived in the US. The morning sky looks promising, don't you think? The bag is packed for the first day at the congress, and I'm really looking forward to it.
Atlanta is really nice and warm. In Michigan it's getting cold. I can assure you that I was the only one in Atlanta airport yesterday wearing a thick woolen cardigan! (The suitcase was filled with candy.)
Flyveturen gik godt, med film og strikketøj. Jeg slog op til fødselsdagssjalet og startede forfra og var så tilfreds. Der er nået en god bid, og jeg synes, det ser lovende ud.
I dag skal der dog strikkes strømper......

The fligth went well, with movies and knitting. I started the birthday-shawl and re-started it before I was happy with it. I did quite a bit, and I think it looks promising.
Today I'm knitting socks, though.....

4 kommentarer:

  1. Jeg kan berolige med at temperaturen ser ud til at snige sig HELT op paa 14 grader paa soendag (selvom det naesten er frostvejr om natten). Hvis du er bange for at komme til at fryse om natten, maa du gerne dele dyne med varmedunken AKA Luca ;-)

    SvarSlet
  2. og det sjal bliver bare nam-nam-lækkert

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails