torsdag den 22. oktober 2015

Jönköping

I går var jeg på min hidtil længste pendlertur til mit nye arbejde. Vi skulle til møde i Jönköping, der ligger et godt stykke oppe, hvilket betyder, at vi skulle ret tidligt af sted. Helt præcis kl. 06.26. Fra Lund, altså!
Da mit vækkeur ringede kl. 04.15, måtte det lige arbejde lidt for at få vækket mig, men det lykkedes!

Yesterday, I went for my so far longest trip there and back at my new job. We were going to a meeting in Jönköping, which is quite far up in Sweden, and we had to leave quite early. To be exact, at 6.26 a.m. From Lund, you know!
When my alarm clock went off at 4.15 a.m., it really had to work a bit to wake me up, but succeeded!
Der var vældig, vældig smukt, da vi nåede frem! Solskin, efterårsfarver og den kæmpestore Vättern sø! Vi var ret heldige med udsigten, for der er vist ofte både koldt, tåget og blæsende, fik jeg at vide.......

It was so, so pretty when we got there! Sunshine, fall colors and the giant Vättern lake! We were so lucky with the view, since it's very often not only cold and windy, but also foggy, as I was told........
Det var mit 10-dages jubilæum på det nye arbejde, og det er virkelig bare dejligt at være der. Der er udfordringer, jovist! Nyt sprog, nye computersystemer, nye kolleger og nyt land.
Men det er herligt at beskæftige sig med det, jeg elsker, selv om jeg skal tidligt op (heldigvis normalt ikke kl. 04.15!), og jeg øver mig på sproget. Hver dag. Det går fremad, men jeg startede jo ligesom også med et ret stort potentiale for forbedring.
I går blev jeg så kæk, at jeg også talte svensk på vej hjem i toget! Huhej, hvor det går!

It was my 10-day anniversary at the new job, and I really love being there. There are some challenges, alright. New language, new computer-systems, new colleagues and a different country.
But it's so great to work with something I love, although I have to get up early (fortunately not at 4.15 a.m. normally!), and I practice the language. Every day. I'm getting better at it, but I did start almost from scratch with quite a big potential for progress.
Yesterday, I was cocky enough to speak Swedish on the way home on the train. Yeehaw!

8 kommentarer:

 1. Med et job hvor man trives er det virkeligt dejligt at holde fri :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har du ret i. Nu skal jeg bare have lidt hverdag i det hele, så jeg også kan lave lidt mere i fritiden end bare at holde fri!

   Slet
 2. Altså Christine selvom du syntes at Jönköbing ligger et godt stykke oppe er du stadig kun i sydsverige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså Ann-Jeanet - så meget er jeg med på! Men det var stadig en pænt lang tur når man skulle frem og tilbage samme dag.
   Jeg er jo noget tilbage på Sverige-point i forhold til dig, men bær over med mig.....

   Slet
 3. Det lyder godt med det nye job.
  Klokken 4:15 er tidligt. Mit vækkeur ringer "først" 4:38 hver morgen, - men jeg er altså også lidt mærkelig. Elsker tidlige morgener.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - du skriver altid tidlige kommentarer! Jeg synes det går forbløffende godt med kl. 05.15, og det med så at komme tidligt i seng går virkelig af sig selv, har jeg opdaget!

   Slet
 4. Svar
  1. :-D
   Det er godt nok noget af en mundfuld med et andet land, selv om vi jo er "broderlande". Især med sproget, men det går bedre og bedre, selv om jeg stadig falder af når de snakker hurtigt.
   Børn er heldigvis som de er, uanset hvor man er.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails