søndag den 11. oktober 2015

Tempe Yarn

I lørdagens frokostpause nåede jeg lige nøjagtigt at besøge en garnbutik! (Kom lige 10 min for sent tilbage......)
Det var noget af en tur at komme til Tempe Yarn, da jeg skulle med sporvognen i ca. 30 min. og bagefter gå 1 km, men det var det værd.

During the lunch break of Saturday, I just managed to visit a yarn shop! (I returned 10 minutes late........)
It was quite a journey to visit Tempe Yarn, since I had to take the tram for about 30 minutes and then walk about a kilometer, but it was worth it!
Butikken var faktisk rigtig stor (og kølig! Vigtigt i det her varme vejr....) og havde masser af garn OG et stort bord, hvor folk sad og strikkede. Alt sammen meget vigtige dele i et godt garnbutik-besøg!
Der var både de velkendte mærker som Cascade, Manos del Uruguay og Rowan (som jeg altså ikke købte. Dyrt i Europa => ekstremt dyrt i USA!), men også lokalt producerede og farvede garner, der alle var tydeligt markerede.

The shop was actually really big (and cool! Important in this warm weather....) and held plenty of yarn AND a big table where knitters could sit and knit. All of these are very important ingredients in a good yarn-shop visit!
They have the well-known brands like Cascade, Manos del Uruguay and Rowan (which I didn't buy. Expensive in Europe => extremely expensive in the US!), but also locally produced and dyed yarns, that were all clearly marked.
Oveni har de også nogle andre lokale produkter som keramik og syede strikketasker.
Som I nok kan gætte, kom jeg jo til at købe lidt. Af det lokale! Som ekspedienten bemærkede, var det nok meget godt at jeg kommer fra Danmark. Så kommer jeg rent faktisk til at bruge ulden!
Alt i alt en virkelig dejlig butik, hvis du skulle komme på de kanter!

On top of everything, they also sell other local products like ceramics and sewn knitting bags.
As you may have guessed, I happened to buy a little. The local stuff! As the seller noticed, it was just as well I came from Denmark. This means I'll actually get to use the wool!
All in all a really nice shop, if you happen to pass by!

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, lige i det her uger er det da helt vildt!

   Slet
 2. Jeg er ret sikker på, at jeg ikke kommer omkring der, men det er godt nok sjovt at følge med i dine garnbutikbesøg. Hvad bruger de mon al den uld til i det gode vejr?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det simpelthen ikke! De sagde, at om sommeren, hvor det er over 40 grader (GYS!), sidder de indendørs i air condition kulden og spinder garn. Måske har de vænnet sig til varmen og bruger lidt uld om vinteren, hvor det måske kun er 15-20 grader?
   Det er iøvrigt sjovt at se de forskellige garnbutikker rundt omkring.

   Slet
 3. Hvor spændende. Glæder mig til at se dine indkøb her. Jeg opsøger også garnbutikker når jeg er på rejse, og går efter det lokale garn. Lige nu er jeg på ferie i Istanbul - og kan IKKE finde en eneste garnforretning. God tur hjem, når du skal hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er hyggeligt at se garnbutikkerne rundt omkring, ikke? Det er ofte så anderledes og spændende!
   Det kunne da være sjovt for dig at finde noget i Istanbul. Tyrkere strikker da, ved jeg!
   Der er f.eks. denne her: http://www.ravelry.com/shops/yarn-paradise
   Ravelry er genial til at finde butikker......

   Slet
 4. Sikke da en fed butik.
  Spændt på at se hvad der kom i kufferten

  SvarSlet
  Svar
  1. Indkøbene kommer i morgen......

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails