søndag den 13. marts 2016

Et stort øjeblik / A big moment

I går aftes skete der noget meget stort. Det er ikke sikkert, I kan huske det, men vinterens projekt har været at få set hele Matador. (Foreløbig er vi kommet præcist halvvejs. Det er SÅ hyggeligt!)
Alle aftener med Matador har jeg strikket på stakkels Amanda. Hun blev startet op for 4 år siden, men har for det meste ligget med alle sine snoninger i kurven og ventet. (Uden at blive angrebet af møl. De små kræ hader spindeolie......)
I går aftes nåede jeg så til ærmegabet! DET er stort! Jeg er gået i gang med det første ærme, og lur mig, om ikke den sidste halvdel af Matador får has på det meste af resten. Der er lys for enden af tunnellen!

Last night, something great happened. You may not remember, but this winter's project has been to watch the entire serie of Matador. (So far, we're exactly halfway. It's SO much fun!)
All these evenings of Matador, I have been knitting on poor Amanda. She was started 4 years ago, but most of the time, she has been lying in my basket with all her cables, waiting. (Without being attacked by moths. The small bastards hate spinning oil......)
Last night, I reached the point where I cast off for the sleeves! THAT is something! I started the first sleeve, and I feel quite sure that the last half of Matador will help me do most of the rest. I see light!

7 kommentarer:

 1. Godt gået, det er et stort arbejde. Matador er en skøn serie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja - Matador er herlig! Jeg husker den mest som barn, men der er sandelig mange nuancer når man ser den som voksen.

   Slet
 2. Godt gået, hvor er den flot og den bliver helt sikker skøn. Matador er bare en skøn serie, som kan ses igen og igen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, jeg tror Amanda bliver rigtig god. Engang.....
   Matador er virkelig en klassiker.

   Slet
 3. Det gode ved Matador er, at når man har set alle 24 afsnit, så kan man bare starte forfra igen. Og stadig opleve nye ting.
  Hep, hep, Amanda.

  SvarSlet
  Svar
  1. Amanda trænger virkelig til lidt positiv energi. Arme stakkel.
   Matador skal jeg helt sikkert se igen.

   Slet
 4. The color is gorgeous. I've been trying to get moving again on some old projects also . .

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails