tirsdag den 29. marts 2016

Chokolade-farvet / Chocolate-colored

Endnu et par strømper er færdige! De blev færdige mandag morgen og afleveret mandag eftermiddag. Strikket på 1 uge, mest i toget. Tog er gode til strømper!
De er til min nieces mand, og er strikket i et ret enkelt ret-vrang-mønster fra en af mine strømpebøger, der hedder "Little box of socks". Meget fint og enkelt mønster.
De er strikket i det nye strømpegarn fra Garnudsalg. Jeg måtte jo lige prøve! Er dog ikke blevet fan. Det er sådan lidt stift og hårdt i det. Holder stadig meget af Wollmeise.....
Strømperne vejer 75 gram og er strikket på pind 2,5. Modtageren blev glad.

Another pair of socks are done! I finished them on Monday morning and gave them away on Monday afternoon. Knit in just 1 week, mostly on the train. Trains are great for socks!
They are for my nieces husband, and knit in a quite simple knit-purl pattern from one of my sock books called "Little box of socks". Very pretty and simple pattern.
I made them in the new sock yarn from Garnudsalg. Had to try it! I'm no fan, though. It's a bit stiff and hard. Still a huge fan of Wollmeise......
The socks weigh 75 grams and are made on needles size 2.5 mm. The recepient was happy.

10 kommentarer:

 1. wollmeise, ja det kunne jeg virkeligt godt tænke mig at prøve at strikke i. Men aner ikke hvor jeg skal få det anskaffet henne. Og tyske hjemmesider? det er ikke lige mig :-)Så skal jeg i hvert fald vide hvad og hvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Deres hjemmeside er også på engelsk, og det er overhovedet ikke svært.
   https://www.rohrspatzundwollmeise.de/en/
   God fornøjelse!

   Slet
 2. De er godt nok flotte, trods det stive garn ser de lækre og bløde ud. Der er dog ingen tvivl om at Wollmeise er en helt anden kvalitet, men selvfølgelig også en helt anden pris, så skulle der jo gerne være forskel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja, pris og kvalitet hænger til en vis grad sammen, selv om jeg har set dyrt strømpegarn jeg aldrig ville strikke strømper af.....

   Slet
 3. De ser fine ud. Bruger også helst anden kvalitet, har dog ikke prøvet Wollmeise endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.
   Man ved aldrig helt med et nyt garn inden man har prøvet det, og det meste af det andet garn fra garnudsalg er jo virkelig lækkert.... Jeg har ihvertfald købt flittigt!

   Slet
 4. Flotte er de men mon ikke pris og kvalitet hænger sammen 😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og jo. Det gør det jo nok. Men deres højlandsuld er jo både utroligt lækkert og utroligt billigt!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails