lørdag den 29. oktober 2016

Florida

Her er masser af palmer, her i Orlando! Man lægger dårligt nok mærke til dem på vej frem og tilbage til kongressen, fordi der er så mange! Men eftersom palmer var noget af det, jeg havde glædet mig meget til, får I lige et billede.
Konferencen har sidste dag i dag. Så går det hjemover. Til kulde, mørke og vådt vejr. Tidlige morgener og lange dage. (Ihvertfald et par dage, inden jeg har en lille rejse igen.)

Orlando has lots of palm trees! You barely notice them, going to and from the conference, since they are all over the place! But since palm trees were something I was looking very much forward to, you need to see a photo.
The conference is ending today. Then I'll be going home. For cold, darkness and wet weather. Early mornings and long days. (At least for a few days, before I have another, smaller travel.)
I går eftermiddags trængte jeg pludselig noget så skrækkeligt til ro og kaffe. Altså sådan en kop gør-noget-godt-for-dig-selv-kaffe. Der var ingen Starbucks, så det blev Dunkin' Donuts istedet.
Overhovedet ikke værst, må jeg sige! Men det bliver nu nok Starbucks i lufthavnen.....
(Ja. Jeg strikker strømper. Igen. Det næstsidste påkrævede par i år!)

Yesterday afternoon, I suddenly really, really needed quiet and coffee. You know - a cup of do-yourself-some-good-coffee. No Starbucks around, so I ended up at Dunkin' Donuts instead.
Not bad at all! But I do plan to get Starbucks at the airport.......
(Yes. Knitting socks. Again. The second-last of the mandatory sock-pairs this year!)

5 kommentarer:

 1. Hvor mange par er du så oppe på i år og har du været så nørdet at du ved hvor mange du har strikket f.eks de sidste 10 år ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså - jeg har lige talt op hvor mange mens bloggen har levet. Det bliver 165 par siden 2009. Det er da en hel del! Jeg er i gang med par nummer 23 i år.

   Slet
 2. Jeg kan godt forstå, at man kan komme til at trænge til en stille stund med sig selv og en kop kaffe.
  God - tur - hjeeemm.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - det var en fredelig tur hjem med en hel sæderække bare til mig! Det var dejligt at kunne ligge ned og sove.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails