Jeg er ikke noget køkkengeni, men det lammeben i går blev helt utroligt lækkert og mørt! Det var for stort til stegesoen, så det kom i en stegepose i stedet. Krydret med hvidløg og salvie, lagt sammen med mere hvidløg, rosenkål, gulerødder og pastinak.
Efter 5 timer ved 120 grader var det så mørt, at jeg trak knoglen ud, da jeg skulle løfte det op ad posen, og det med de pæne skiver kunne jeg godt glemme. Næh - man kunne tage stykker med en ske! Det sværeste at tygge var sådan set risene.......
I am no genius in a kitchen, but the lamb yesterday turned out so delicious and tender! It was too big for my roaster, so I put it in a cooking bag instead. Spiced up with garlic and sage, put in the bag with more garlic, brussel sprouts, carrots and parsnips.
After 5 hours of 120 degrees celsius, it was so tender that I drew out the bone when trying to lift it out from the bag, and my idea of pretty slices was impossible. Because you needed to take a piece of lamb using a spoon! The hardest thing to chew was the rice......
Blusen til min niece kom også et stykke videre. Faktisk er ryggen færdig og forstykket begyndt. Jeg har temmelig store problemer med opskriften - det der med at strikke str. small er så uvant, at jeg hele tiden kigger forkert. Faktisk måtte jeg "strikke baglæns" hele 2 gange!
Men den bliver rigtig fin og er blød som smør. Håber, resten går lige så hurtigt, så hun evt. kan nå at bruge den et par gange inden det bliver rigtig varmt....
The sweater for my niece grew considerably. The back is actually done, and the front started. I do have big problems with the pattern, though. Knitting size small is so unfamiliar to me, and I keep reading the wrong instructions. I actually had to "tink" twice!
But it is so pretty and soft as a peach. I hope the rest of it knits up as quickly, so she hopefully will be able to use it just a few times before it gets really warm.....
Dejligt når maden bare bliver så lækker. Trøjens rygstykke ser rigtig godt ud.
SvarSletDet er utroligt lækkert når det lykkes så godt! Jeg glæder mig selv til at se trøjen færdig.
SletUhm, jeg kunne spise lam til morgenmad.....
SvarSletDet er altså vildt, så hurtig du er med pindene. Også selvom der skal strikke lidt baglæns.
Ja, lam er lækkert! Jeg kan nu godt nøjes med til påske, men der må det også meget gerne være der!
Slet