tirsdag den 11. april 2017

Ewden

Endelig er jeg kommet i gang med sweateren til min niece på 14. Temmelig sent kan man sige, når det nu er uld og alpaca, og vinteren stort set er gemt væk i Ann Arbor. Men hvad. Hun må bruge den næste vinter, for jeg vil gerne have den færdig og væk fra min liste!
Garnet er utroligt lækkert Rowan garn, købt i Garnkisten, og mønsteret er dette.
Det går egentlig meget godt indtil videre - en barnedåb og en togtur fra Jylland hjælper!
Næste vinter tror jeg, jeg skal strø lidt mindre om mig med sweatre. Denne vinter har jeg godt nok fået munden fuld, og desuden tror jeg, de kan klare sig lidt.....

Finally, I've started the sweater for my 14 year old niece. Quite late, actually, since it's wool and alpaca, and the winter has kind of ended in Ann Arbor. But still. She will have to use it next winter, because I really would like to get this done and removed from my list!
The yarn is some incredibly nice Rowan yarn, bought at Garnkisten, and the pattern is this one.
It is knitting up quite nice and fast, so far, - a christening and a train ride from Jutland helped!
Next winter, though, I think I'll promise to knit less sweaters. This winter really kept me occupied, and I do think they will be able to stay warm for a while.....

6 kommentarer:

 1. Ewden har også været på mine pinde. Jeg valgte dog at strikke den rundt, for montering har det med at trække ud her på matriklen 🤔 Dejlig sweater, men jeg skulle nok have lavet den et nummer mindre.
  Man skal passe på ikke at få lovet for mange projekter væk. Jeg bliver i hvert fald nogle gange lidt hektisk, hvis jeg føler mig "bagud" og så forsvinder fornøjelsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har gabt over lidt meget her i vinter! Nu er den største strømpepukkel overstået, hvilket hjælper meget. Det værste er, at min striktrøjehylde er fuldstændig fyldt, og jeg ved ikke engang hvad jeg lige ville strikke til mig selv. På den anden side - når det så er færdigt og modtageren er glad, så er jeg også glad.
   Ewden overvejede jeg også at strikke rundt, men blev enig med mig selv om at det ville være rart med lidt mindre stykker. Heldigvis har jeg det ok med at sy! Hun skal have str. small, hvilket også hjælper gevaldigt på farten! Den ser temmelig lille ud, så jeg tænker det bliver godt. Hun ville gerne have noget, der sad lidt mere "tæt".

   Slet
 2. Den er superflot og bliver da helt sikkert et hit - flotte detaljer i siden (;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg synes det er SÅ flot! Både snoning og det lille stykke med rib er bare fint. Jeg håber virkelig, hun bliver glad for den!

   Slet
 3. Det er et fint mønster.
  Og nu har du vel beregnet voksetillæg ind...., de har det jo med at gro gevaldigt i den alder, så næste vinter er der nok både mere længde og drøjde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun vokser (heldigvis) ikke mere i længden. Det med drøjden får vi se - lige nu dyrker hun så meget sport, at hun aldrig igen i sit liv kommer til at være så slank som lige nu! Hun må blive ved med sporten et par år endnu....

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails