fredag den 8. december 2017

En til baby / Another baby

Vores utroligt entusiastiske og energiske fysioterapeut har fået en lille dreng. Eller. "Lille". Han ser pænt stor ud på billedet!
Denne gang må jeg altså hellere komme i gang, så jeg har slået op (et par gange, faktisk!) til en lille slå-om trøje i grå/blå toner. Hvis jeg ikke skal starte forfra IGEN, burde det køre nu.
Det er utroligt, så hyggeligt det er at strikke i toget om morgenen! Faktisk savner jeg næsten min togtur de par dage jeg ikke får den. Ved ikke lige hvad der sker, for det er GODT nok tidligt om morgenen! Til gengæld er der ikke så fyldt med folk, hvilket passer mig helt utroligt godt.
På vej hjem får jeg til gengæld sjældent strikket. Der er jeg som regel bare træt......

Our very enthusiastic and energetic physiotherapist had a little boy. Or. "Little". He looks quite big on the photo!
This time, I thought I'd better get startet, so I cast on (a few times, actually!) for a little wrap-cardigan in blue/grey shades. If I won't have to start over AGAIN, it should be growing from now on.
I still can't believe how nice it is to knit on the train in the morning! I actually miss my train rides the few days when I don't get it. I don't really know what happened, because it's REALLY early in the morning! Fortunately, it's not totally crowded with passengers, which I really like.
On the way home, on the other hand, I rarely knit. During those hours, I'm just tired.......

6 kommentarer:

 1. Sådan et lille baby-projekt er bare perfekt til togture. Jeg husker tydeligt da jeg selv kørte i tog hver dag....uha som der blev strikket djævlehuer i lange baner :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Djævlehuer er også gode små projekter!

   Slet
 2. Det er dejligt du nyder din togtur, der er mange der er irriteret, og det er jo en nødvendighed. Så skønt at nyde den.😊😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har besluttet mig for, at jeg ikke vil stresse over det. En sjælden gang glipper det, men hvis det er aflyst eller forsinket på vej hjem, spiser jeg aftensmad i Malmø. Så kan jeg da bruge tiden fornuftigt.

   Slet
 3. Herligt med lidt strikketid i toget. Du har en heldig omgangskreds.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails