tirsdag den 6. februar 2018

Mangel på rygrad / A lak of spine

Jeg tog til AOH-messe i Rødovre. En time før de lukkede. Men med rigelig tid til at kigge!
På vej derud var planen at købe målebånd, den nye Anette Danielsen bog og noget garn til gaver når jeg skal til USA til marts. Det gik da også fint. De første 10 minutter!
Som I kan se, kom der et par målebånd med hjem. Samt refleksgarn, lidt flere firkantede strømpepinde og de sejeste cowboy-maskemarkører!

I went to the craft exhibition in Rødovre. An hour before closing time, but still with plenty of time to look! On the way there, my plan was to buy measuring tapes, the new book by Anette Danielsen and some yarn for presents when I'm going to the US in March. Everything went as planned. For 10 minutes!
As you can see, I came home with a couple of measuring tapes. And reflex-yarn, som more square sock needles and some very cool cowboy stitch-markers!
Tilbud på Opal strømpegarn sagde jeg heller ikke nej til. Skal NOK få det brugt!

An Opal sock yarn offer was not something to turn down. It will be no problem using it!
Der kom også 2 strikkebøger/hæfter og en sybog med hjem.

Two knitting pattern books and a sewing book also came home with me.
Pima bomuld fra CaMaRose ER bare fantastisk! Da der så også var opskrift på denne helt utroligt søde kjole, kunne jeg ikke lade være med at købe det. For med alle de småpiger i familien skal jeg nok finde nogen at strikke til!

Pima cotton from CaMaRose is just AMAZING! Since they also had the pattern for this incredibly sweet dress, I couldn't help but buying it. With all these little girls in the family, it won't be a problem finding someone to knit for!
Det blev også til et "strikket" krus (til) og en fin magnet til mit arbejde.
Så lukkede de heldigvis, og jeg kunne ikke købe mere. (Ja, der blev også købt gaver. De bliver ikke vist frem her. Men det er noget lækkert dansk!)

I also came home with a(nother) "knitted" mug and a pretty magnet for my work.
Then they closed, fortunately, and I couldn't buy anymore. (Yes, I also bought the presents. They are not shown here. But it is something delicious and Danish!)

10 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre ting du fik med hjem.
  Man kan nå at gøre meget "skade" på 10 min ;)

  Er helt vild med din flotte nye kop.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er du tosset - man kan nå VIRKELIG meget på 10 minutter!
   Det er så herligt....

   Slet
 2. Skøn tur - dejligt med fristelser ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig sjovt at komme rundt og se de forskellige stande og butikker! Også hyggeligt når man så møder nogle man kender.

   Slet
 3. Sikke nogle gode ting du valgte!! Jeg kunne formøble alt jeg ejer og har sådan et sted 😊 Jeg skal også til USA i marts - Scottsdale, Arizona. Er der noget særligt garn jeg bør gå efter når jeg går rabundus i en garnforretning? Sidst jeg var i staterne var jeg ikke begyndt at strikke, så der købte jeg ikke garn. Men jeg kan forstå at Quince & co. er kendt og godt i USA... Måske har du andre tips?
  Ann 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh - skal du til USA? Jeg var i Phoenix for et par år siden, og der havde de det der Michigan garn, Stonehedge Mill. Noget rigtig godt, reelt garn.
   Ellers går man aldrig fejl af Malabrigo eller Madelinetosh. Brown yarn kan jeg også godt lide. Quince & co. skulle også være godt, ja, og så er der Miss Babs. Har jeg også kun hørt godt om. Men du må se dig om! Man kan tit finde de lokale garnbutikker hvis man kigger inde på Ravelry og slår byen op. Rigtig god tur!

   Slet
  2. Ja, jeg skal besøge en veninde/kollega, som er ved Mayo klinikken i forbindelse med sin PhD. Glæder mig til lidt varme og garnshopping 😍 Hvor i Staterne rejser du til? Og tak for gode tips 😊

   Slet
  3. Denne gang skal jeg til New York med min søster. Så jeg må se, om jeg kan snige lidt garn ind.....

   Slet
 4. Du er da værd at sende i byen. Wow, hvor er den lille kjole sød. Den må jeg da holde øje med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg sonderer terrænet! Den lille kjole havde de strikket op i ensfarvet og så med den råhvide hals. Den var SÅ sød!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails