lørdag den 13. april 2019

Tiltagende kaos / Increasing chaos

Det er virkelig skrækkeligt at skulle pakke og flytte. Selv om jeg glæder mig helt utroligt til det er overstået, og godt ved, at det går fremad, så føles det helt uendeligt.
Der er mere og mere rod, og der er flere og flere ting som er pakket ned og væk. Det går alt for langsomt efter min smag, men det er virkelig, virkelig svært rigtig at nå noget, når jeg måske er hjemme 2-3 timer om aftenen og skal huske at gå i seng og nå at sove.
Desuden vil jeg gerne nå til de par fester jeg er inviteret til her i foråret hos gamle venner. Selv om jeg egentlig ikke har tid.
Det bliver SÅ dejligt den dag jeg er landet i huset. Når jeg ved, om der er nogle penge tilbage til f.eks. en ny seng, og når jeg kan begynde at finde ting til haven. (F.eks. en hængekøje. Uuuuuuhhhhh.....)

It is so horrible having to pack and move. Although I'm really excited and looking forward to when everything's done, and although I know it's moving forward, it still feels endless.
My home is increasingly messy, and more and more stuff has been packed already so I can't find it. Everything moves too slowly for my liking, but it is so incredibly hard really doing something when I'm at home for maybe 2-3 hours at night and need to remember getting some sleep as well.
Furthermore, I really want to come to the few celebrations I have been invited to this spring at old friend's. Even though I really don't have time.
It's going to be SO lovely the day I land in the house. When I know whether I have any money left for a new bed, for instance, and when I can start finding stuff for the garden. (Like the hammock. Would be great!)

8 kommentarer:

 1. Jeg hepper. Det er VIRKELIG hårdt at flytte. Men dejligt bagefter. Og så kan man komme til at tænke, at man ALDRIG mere vil hobe ting op. Det holder desværre sjældent.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret - jeg tænker også, at jeg ALDRIG skal samle så mange ting igen. Og i næste sekund, at det aldrig kommer til at ske. Til gengæld gider jeg virkelig ikke flytte igen.....

   Slet
 2. Det er hårdt, men dejligt bag efter. Hvornår er den endelige flytning?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig SÅ meget til det er overstået! Om 2½ uge.....

   Slet
 3. Svar
  1. Tak - hvor er du sød. Det føles ret håbløst lige nu.

   Slet
 4. Håber du får hjælp til at flytte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Okkedog - der kommer en stor flyttebil og henter det hele. SOM jeg dog glæder mig til at stå derude med alle kasserne! For så skal jeg da i det mindste bare pakke ud og sætte på plads.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails