torsdag den 25. april 2019

11

Det næste par strømper er faktisk færdige. Igen har jeg brugt "Zora", igen er de forsinkede og igen er de strikket i Olines sock garn. 
Men der er lidt forskel. Jeg syntes det første par var så stramme. De her er til min nevø, og denne gang slog jeg 72 masker op og strikkede en vrangmaske mere mellem retmaskerne og snoningerne. Det er blevet meget, meget fint.

The next pair of socks is actually done. Again, I used "Zora", again they are late, and again I used Olines sock yarn.
But they are slightly different. I did think the first pair was kind of tight. These are for my nephew, and this time, I cast on 72 stitches and made an extra purl stitch between the knit stitches and the cables. It turned out really, really nice.
Med det her par vendte jeg også snoningerne på nummer to strømpe. Jeg synes bare det er så FINT! Jeg har ingen anelse, om han lægger mærke til det eller ej, men JEG lægger mærke til det!
Strømperne vejer 75 gram, og der var cirka 12 gram tilbage af 100 grams nøglet. Skal vi bare sige, at man ikke kan købe det her garn mere, og det er egentlig ok med mig. Jeg har strikket på pind 2,5, som sædvanligt.

Even in this pair, I mirrored the cables on the second sock. I just think it looks so PRETTY!
I have no idea if my nephew will even notice this, but I will notice!
The socks weigh 75 grams, and I had about 12 grams left of the 100 grams skein. Let's just say that this yarn can not be bought anymore, which is kind of fine with me. I used size 2.5 mm needles as usual. 
Her er de så, parstrømperne. De er da blevet fine, ikke? Selv om de er ret forskellige. Jeg kan ret godt lide det brune garn hvor farverne ikke klumper sammen.
Det næste par? Bliver min svigerindes første par. Jeg er i gang.

So here they are, the couple socks. Pretty, huh? Although they are kind of very different. I do like the brown yarn and the fact that the colors don't pool.
The next couple? Will be the first pair for my sister-in-law. I'm working on it.

2 kommentarer:

  1. Du er bare så strømpe-flittig. Hvor er de fine.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have - ja, strømperne kommer da krybende af strikkepindene, selv om der ikke sker meget andet!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails