tirsdag den 30. april 2019

Nogen at råbe ad / Someone to shout at

Af alle de ting jeg har bekymret mig for, blev den sidste lige skudt ned i søndags, da jeg fik nøglerne til huset.
Mine fugle var så utroligt triste i min gamle lejlighed, hvor de ikke kunne se ud, men da jeg flyttede til den nye, og de fik den herligste udsigt over ejendommens fælleshave, kom der sandelig liv i dem!
Jeg har været lidt bekymret for, hvordan de vil reagere når de skal sidde i et vindue nede ved jorden og kigge ud på en tom have når jeg er på arbejde.
Men da jeg så stod der i det tomme hus og kiggede ud, så opdagede jeg at haven (selvfølgelig) overhovedet ikke er tom. Naboens kat kom spankulerende og skulle tage alt i øjesyn, og der var godt med fugle.
Det skal nok gå.

Of all the things I worried about, the last worry was shot down this Sunday, when I got the keys for the house.
My birds were so incredibly sad in my old apartment, when they couldn't look outside, but once I moved to the new one, and they had such a great view over the garden, they really got lively!
I have been worrying how they would react, sitting in a window at ground level, looking out into an empty garden when I'm at work.
But once I stood there in the empty house, looking out, I discovered that the garden is (of course) far from empty. The neighbors cat came strolling, checking everything, and there were quite a few birds.
It will be alright.

4 kommentarer:

 1. Tillykke med det nye hus og hvilken fin mis, du låner til fuglenes underholdning. Der sker altid noget i en have eller må du vise nogle billeder, så der kan komme forslag til hvad du måske kan plante, så fuglene får mere at kigge på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Det er så dejligt med en have, og jeg elsker allerede den overdækkede terrasse.....

   Slet
 2. I kommer da til at trives, både du og fuglene med sådan en fin nabokat. Tillykke med nøglerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Det er SÅ skønt her.....

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails