fredag den 26. april 2019

Rart eller nødvending / Nice to have or need to have

Det der med huset nærmer sig RET meget. Faktisk har jeg svært ved at sove, fordi jeg hele tiden tænker "Jeg får nøglerne på SØNDAG!" "Jeg skal flytte på TIRSDAG!"
Af alle de ting jeg kan bekymre mig for, var det sidste i rækken, at jeg måske ikke kan lide mit hus. Eller kommer til at savne Frederiksberg. Som jeg mest ser, når jeg har fri (sjældent) eller skal have gået mine 10.000 skridt.
Så det går jo godt her. Eller noget.
Men ihvertfald - en af de ting jeg har drømt om temmelig længe, og som jeg bare SKAL have penge til, er en hængekøje. Jeg synes, en hængekøje er noget af det mest luksusagtige og afslappende, og jeg glæder mig virkelig til at få min egen have med sådan en.
De her høje træer på billedet følger jo ikke med, men jeg tænker det kan bliver fint med en hængekøje med stativ. Mon ikke?

The house thing is getting REALLY close. I have a hard time sleeping, actually, because I keep thinking "I get the keys on SUNDAY!" "I'm moving on TUESDAY!"
Off all the things that worries me, the latest worry was if I don't like my house. Or if I'll miss Frederiksberg. That I only see when I'm off from work (rarely) or need to do my 10,000 steps.
So I'm doing good. Kind of.
But, anyway. A thing I dreamed of for quite some time, and which I WANT to have money for, is a hammock. I do think a hammock is one of the most luxurious things and so relaxing, and I can't wait to get my own garden with one of these.
The big trees on the photo won't come with the hammock, but I do think it will work out with a hammock on a stand. I really think so.

2 kommentarer:

  1. Du skal da have dig en hængekøje!!!! Og så glæder jeg mig da til at se billeder fra det nye sted, - det er lige om lidt :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg glæder mig helt vildt til at vise billeder! Og eftersom jeg får strikket så lidt for tiden, så skal I nok se mange......

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails