lørdag den 12. oktober 2019

Prøver at blive klar / Trying to get ready

I dag tager jeg over til min søster og Co. Så i aftes fandt jeg ting frem og her til morgen har jeg pakket og ledt desperat efter lige præcis de strikkepinde som jeg synes jeg skulle bruge, men overhovedet ikke kan finde.
Der er samlet en del slik, selv om jeg slet ikke synes kufferten er så fuld. Og nu spekulerer jeg så over om jeg kan have glemt noget? Der ER rent tøj. OG strikketøj. Strømperne med hunde på har jeg også husket (var ellers lige ved at glemme dem!).
Nå. Jeg må se om der mangler noget! Det bliver rart at bare slappe af og snakke og gå ture med hunden. Glæder mig!

Today, I'm going to my sister's place. So last night I found stuff, and this morning I've been packing and desperately looking for exactly the needles I thought I should use, but exactly the ones I really can't find.
I collected quite a bit of candy, although I don't think the suitcase is full. And now I'm wondering if I forgot something? I DID pack clean clothes. AND my knitting. The dog socks are also packed (although I almost forgot!).
Well. I'll find out it I forgot anything! It will be nice just relaxing and talking and taking the dog out for walks. I can't wait!

2 kommentarer:

 1. Håber du er vel fremme, og ikke mangler noget vigtigt.😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jeg kom godt frem, og alt slik osv. blev læsset af. DET var vigtigt!
   Jeg strikkede et helt nøgle garn op på flyet (bare 50 gram, men tyndt) og havde mere i kufferten, så ingen klager herfra....

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails