lørdag den 24. oktober 2020

Fjerde gang er lykkens gang / Fourth time's the charm

De strømper jeg er i gang med lige nu har boomerang-hæl. Som de skal have, fordi det er det der passer med mønsteret på strømperne. 
Jeg HAR faktisk lavet sådan en hæl før, hvor det gik udmærket. Men denne gang? Den første hæl tog mig 2 forsøg at få rigtigt. Den anden hæl var bare HELT håbløs. Efter at have lavet fejl i første del af hælen og gået tilbage og strikket om, var jeg helt på vildspor på anden del. Pludselig manglede jeg bare en maske og kunne overhovedet ikke se hvor den skulle være faldet af henne. 

The socks I'm making right now have a short-row heel. Which they need to have, since it fits with the pattern on the socks. 
I DID knit this kind of heel before, which went fine. But this time? The first heel took 2 tries to get it right. The second heel was just TOTALLY hopeless. After making a mistake in the first part of the heel, then going back and re-doing it, I got totally lost in the second part. Suddenly, I had lost a stitch and just couldn't see where I lost it. 
Vel hjemme igen i aftes havde jeg alle mulige planer om at sidde under en lampe og KUN kigge på strømpen og tælle og lige lave hælen færdig. Alligevel lykkedes det mig at lave det forkert igen. Et par gange. Måske fordi jeg kom til at kigge på statsministerens Coronavirus pressemøde og blev i så dårligt humør. Jeg ved det ikke. 
I fjerde forsøg lykkedes det at få den rigtig. Og som en af mine strikkeveninder så klogt sagde, så kan jeg jo glæde mig over at jeg kan gå tilbage til min sædvanlige hæl som jeg bare VED fungerer, næste gang jeg skal strikke strømper......

Well at home last night, I had all kinds of plans of sitting under a lamp, ONLY looking at the sock, focusing on counting and finishing the heel. Still, I succeeded in making a mistake again. A few times. Maybe because I happened to look at the prime minister's Coronavirus press conference and really got in a bad mood. I don't know. 
On my fourth try, I made it right. And as one of my knitting friends very wisely said, then I should be happy that next time I'm knitting socks, I can go back to my standard heel that I just KNOW works..........

6 kommentarer:

 1. Synes faktisk, at boomeranghælen er rigtig god! Og øvelse gør mester

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - ja, du har helt ret! Jeg kommer sikkert også til at strikke den en anden gang. Men nu virker kilehæl bare så godt for mig, så den bliver det lige de næste par gange.

   Slet
 2. er det også den der hedder timeglashæl

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror det er noget der ligner, ihvertfald. Er ikke helt sikker.

   Slet
 3. Godt, du kom igennem😊.
  Den meget fine strømpegarn, hvor har du mon købt den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Det er Lana Grossa Meilenweit. Farven hedder Freestyld og lige denne farve har nummer 7713. Jeg har købt den i Flensburg for et par år siden, og den ER faktisk ret flot.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails