tirsdag den 14. september 2021

Så fin / So pretty

Pludselig gik det bare stærkt med min sweater - et møde i fredags, og så blev det andet ærme færdigt! 
Jeg er så glad for den - den er en rigtig fin farve i et smukt mønster, og så er den i bomuld, hør og viscose, hvilket gør den helt perfekt til overgangen fra sommer til efterår og forår til sommer. 
Mønsteret faldt jeg over fordi en jeg kender strikkede denne sweater i samme farve, og det var bare så fint! Jeg købte garn hos rito.dk og gik i gang med det samme.
Selv om jeg skulle strikke alt muligt andet var denne her bare nødt til at blive færdig så jeg kunne bruge den. 

Suddenly, everything just sped up with my sweater - I had a meeting on Friday, and then the second sleeve got done! 
I like it so much - the color is beautiful and the pattern is so pretty, and it's in cotton, linen and viscose, which makes it perfect for the transition from summer to fall and spring to summer. 
I stumbled across the pattern because someone I know knit the sweater using the same color, and it was just so pretty! So I bought yarn ad rito.dk and started right away. 
Although I had to knit all other kinds of projects, this just had to get done so I could use it. 
Mønsteret er sjovt og fint. Slet ikke kedeligt på noget tidspunkt. I starten var det forvirrende med alle de forskellige mønstre, men efterhånden fandt jeg ud af det. 
Den er strikket på pind 4,5 hvilket også var rart. Så går det lidt hurtigere. 
Den færdige sweater vejer 610 gram, og det er meget dejligt at skrive på regnskabet, må jeg sige. Selv om jeg lige skal have strikket noget mere hvis jeg skal ende med at strikke mere end jeg køber.....

The pattern is fun and pretty. Not boring at all. In the beginning, it was confusing with all the different patterns, but after working on it for a while, it made sense. 
It's made on 4.5 mm needles, which I also like. It's speeding up the process. 
The finished sweater weighs 610 grams, and I love adding that to my ticker. Although I need to knit a bit more if by the end of the year I am going to end up knitting more than I buy......

6 kommentarer:

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails