tirsdag den 28. november 2023

Alene hjemme / Home alone

Denne uge har jeg nogle dages afspadsering. Det er virkelig dejligt! Jeg har endda slet ikke nogle gæster, så jeg gør bare præcis hvad jeg har lyst til. Altså. 
Jeg har jo ikke lyst til at lave ingenting overhovedet. Så det dagene skal bruges på er at sy en julegave (og måske en toilettaske til mig selv). Jeg skal også have hængt noget julepynt op så jeg er klar til den store familiehygge på lørdag. Det er rigeligt med planer!

This week, I have a few days off from work. I love it so much! So I don't even have any guests these days, so I can do exactly what I fell like. You know. 
I don't want to do nothing at all. So I will use these days sewing a Christmas present (and maybe a toilet bag for myself). I also want to hang some decorations and get ready for the big family-Christmas thing on Saturday. I have plenty of plans!
Jeg havde lyst til porretærte, så det lavede jeg. Det føles altid som luksus sådan at lave aftensmad som jeg bare har lyst til. Men det smagte rigtig godt, og jeg nyder virkelig bare at være herhjemme. Julemusikken er kommet i gang. Det bliver ikke bedre. 

I felt like leek pie, so that's what I made. It also feels like crazy luxury to make dinner like that and just make what I want. But it tasted really good, and I'm enjoying my staying at home so much. 
The Christmas music is on. It can hardly get better than this. 

2 kommentarer:

  1. Det er så dejligt med ekstra fritid og planer om syslerier- Det er bare hygge👌

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails