tirsdag den 30. juni 2009

Det halve kongerige på mit stuegulv!

Pludselig var det færdigt! Har brugt ret præcist 12 nøgler Drops silke-alpaca, alligevel vejede det kun 570 g. Hmm..
Mon det var den sidste max. 1 meter afklippede ender, der vejede 30 g? Eller tager de det ikke så nøje med vægten (til den lave side)?
Nå - her er det ihvertfald. Og jeg er fuldstændig vild med det! Så flot, så blødt, så dejligt tungt og så fin en farve. Har strikket på pind 6, og det var jo ikke svært. Opskriften er så udførlig, at jeg kunne lægge hovedet ved indgangen og bare strikke, præcis som der stod.
Så det gjorde jeg!
Faktisk havde jeg hovedet så meget under armen, at jeg først lærte yderborten udenad efter 1½ sidekant. Svær var den jo ikke, så det var egentlig lidt mærkeligt! Men nu, hvor jeg kan den, må jeg nødvendigvis strikke et til. Jeg vil også have et selv!
Det næste sjal skal være i mit hjemmefarvede garn fra San Diego. Det bliver fint....
Har iøvrigt flere garnnyheder. Af skræk for at blive sendt til Bergen, har jeg sagt ja til at sommerferie-passe marsvin en måned. Fik lige at vide i går, at sommerferie-marsvins-pasnings-betalingen sagtens kunne gå hen og blive naturalier, nemlig cashmere garn fra Kina! Hvad kan man så gøre, andet end at bukke, sige "ja tak, mange tak" og hyperventilere? Ja, jeg spørger bare!
P.S. Nu har jeg så iøvrigt nået op på 4200 g strikket garn siden nytår. Planen om mindst 8 kg holder meget godt indtil nu!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails