fredag den 14. august 2009

Av! Åååhhhhh....

Det dér "Aktiv Ferie" koncept, som jeg rigtig godt kan lide, fik vist lige en tand for meget i går... Havde jeg så nøjedes med min cykel, der jo endte med at køre omkring 55 km. Men - næ nej! Faktisk lagde jeg ud med at løbe de "sædvanlige" 4,5 km. Meget sædvanligt, lige bortset fra, at det vist var 3-4 uger siden sidst. Jeg blev endda nødt til at gå lidt! Så cykelturen, og vel hjemkommet stod den på afdækning af entré og 1. maling af loft. Det var nemlig efterhånden tiltrængt efter 8 år i lejligheden. Mand, hvor er det langsommeligt at afdække en entré, der er velsignet med hele 5 (Ja, FEM!) døre + en kæmpestor skabsdør. Til gengæld er der knap så meget væg, der skal males.
I dag kan jeg så nyde, at jeg jo lige så godt kan være øm en masse steder i kroppen istedet for bare 1 sted. Så er det overstået!
Jeg vil dog stadig - til enhver tid - foretrække at strikke frem for at male, men trænger det, må man jo bide i det sure æble. Jeg begynder også at længes efter at gå i gang med at se "Venner" igen. De er så dejligt gakkede, og man strikker så godt til den serie (når jeg nu har set den 2 gange før, og ved, hvad der sker...) - de har lovet nogle dage med regn, så der sniger sig nok også lidt sofatid ind i ferien. Bare en dag eller to?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails