fredag den 10. august 2012

Målstregen / Finish line

Min Noro-hættetrøje er færdig. Tro det eller ej - de ekstra 6 pinde var lige præcis det, der skulle til, for at det hele faldt i hak. Den blev et par cm længere, ærmerne fik bedre plads og halskanten kom til at passe.
Der er en del små ændringer i forhold til mønsteret. Mest, fordi jeg ville have rib-kanterne lidt smallere og ikke gad sy så meget.
Ialt har jeg brugt 740 gram Noro Kureyon, og det tæller jo godt på årets forbrug!
Takket være Birthe fra Garngalleriet fik jeg nok garn, og det er jeg rigtig, rigtig glad for. For hold fast, hvor jeg allerede elsker denne trøje. Sjalskraven er så dejligt varm, at jeg tænker, sweateren skal med en tur i jule-Tivoli på en frost-aften. Det må være det, den er skabt for!

The Noro-hoodie is finished. Believe it or not - the extra 6 rows were just the thing for making everything perfect. The sweater was an inch longer, the sleeves had a bit more space and the neckline got perfect.
I made quite a few small modifications of the pattern. Mostly because I wanted the rib-edges a bit tighter and because I didn't want to do so much sewing.
In total, I used 740 grams of Noro Kureyon, and that's quite an addition to the amount I knitted this year!
Thanks to Birthe from the shop "Garngalleriet" I had enough yarn, and I'm so very happy about this. Because - you know - I just LOVE this sweater so much already! The shawl-collar is so warm that I think this sweater was meant for wearing on a frosty December night in Tivoli.....
De sidste 2 uger har budt på så meget tv, at jeg nærmest er bims. Aldrig før har jeg set så meget OL, og jeg kan ikke lige huske, hvornår jeg i det hele taget sidst har set så meget tv på 2 uger..... (Okay. Der var engang en uge med feber, hvor jeg så 1½ sæson af "Venner" på 1 uge.)
Faktisk holdt jeg i går helt tv-fri. Kunne bare ikke bære at tænde, og havde da også rigeligt af andre ting at finde på. Nå ja - og for at være helt ærlig, så syr man ikke så godt sammen mens man ser tv, vel?
Men nu er OL snart slut. I dag skal "De Sorte Spejdere" kommentere synkronsvømning. Desværre lige når jeg møder på arbejde (kunne de ikke have taget hensyn til det?). Øv bøv. Men derudover håber jeg meget at se slut-ceremonien, når jeg nu ikke rigtig så åbningen......

The past 2 weeks have been filled with so much TV-watching that I'm half crazy. Never in my life have I watched so much from the Olympic Games, and I can't really remember when was the last time I watched so much TV in 2 weeks...... (Well. Some years ago I had a week with fever, and I saw 1.5 seasons of "Friends" in just one week.)
Yesterday was TV-free. Just couldn't bear watching more TV, and I had plenty of other things to do. And - well - you know, sewing is not the thing to do if you want to watch TV!
So now the Olympic Games are almost over. I hope I can watch the closing ceremony, since I didn't see the opening!

18 kommentarer:

 1. wow, wow, wow! den er blevet super, super flot, kan godt forstå du er glad, og sikke vidunderlige farver!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Hvor er den blevet flot! Godt kæmpet, måske ikke en 10-kamp, men noget der ligner.

  Har du ikke mulighed for at optage synkronsvømningen?? Ellers håber jeg for dig at det bliver genudsendt, for det kan man da næsten ikke gå glip af ;O))

  Jeg er også ved at være godt træt af sport, ikke at jeg ikke kan li´ det, men jeg er ved at være mæt!

  SvarSlet
 3. Tak skal I have. Farverne er fede, ikke?
  Kirsten, tjo, måske kunne jeg optage. Får bare aldrig set det senere....

  SvarSlet
 4. Præcis så lækker, som den så ud til at blive, og den er garanteret ligeså varm at have på som det farverne udstråler. Du har ret det må være en jule tivoli trøje

  SvarSlet
 5. Sikke nogle dejlig, varme farver!

  SvarSlet
 6. Den er godt nok fed og sikke nogen smukke farver. Jeg er vild med den.

  SvarSlet
 7. Så blev den færdig og den er godt nok blevet meget lækker. Dejlige farver og den ser dejlig varm ud. Den får du meget glæde af.

  SvarSlet
 8. Den er godt nok blevet lækker - og lige nu kan man da slet ikke forestille sig at skulle iføre sig noget rigtig varmt og tykt...
  Ked af at sige det - synkronsvømning (kommentatordelen) var rigtig sjov...

  SvarSlet
 9. Flot, flot trøje, du har fået frembragt. Strikker selv lidt til børnebørnene i ny og næ. God weekend fra Jette

  SvarSlet
 10. Dorthe - snøft..... Men det er da godt, at det så virkelig var sjovt!
  Jette - tak skal du have.

  SvarSlet
 11. Wow - godt gået! Den ser fantastisk og ligner en rigtig yndlingsvams....

  SvarSlet
 12. Den er ovenikøbet blevet dejligt blød efter vask.

  SvarSlet
 13. Fed trøje. Tillykke med medaljen, Vi mangler dog et billede at trøje med indhold :-D

  SvarSlet
 14. Den er SÅ flot! Dejlige varme efterårsfarver.

  SvarSlet
 15. Tak skal I have. Skal nok prøve at arbejde for billede med indhold....

  SvarSlet
 16. Har helt glemt at beundre din smukke, lækker, vidunderlige og helt fantastiske trøje i skrift herinde! Den er bare SÅ fed og lækker, og det er da lidt fantastisk, at de ekstra pinde var alt der skulle til ;)

  SvarSlet
 17. Tusind tak skal du have! Jeg er meget glad for, at jeg "lige" pillede op og strikkede dem på. Det tager altid kortere tid end man tror (heldigvis).

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails