fredag den 24. august 2012

Fuglenyt / News on birds

Af alle fugle i Danmark har jeg nok de skøreste.... Måske kan I huske, at de blev dødeligt uvenner og flyttede fra hinanden. Så gik det lidt bedre, og de sad en del af tiden sammen.
Nu har de så muligvis skudt papegøjen (hedder det mon det, når det er undulater?) og scoret sig en 2-værelses billigt på Frederiksberg.
Lige nu hedder døgnrytmen nemlig, at de er sammen 80% af tiden. Om natten sover de i det lille bur. Om morgenen flyver han-undulaten ind i det store bur og kalder på konen, til hun kommer med. Så sidder de dér. Så - øh - suk. Jeg har aldrig hørt om fugle med de problemer før!
Nu er det så spørgsmålet, om de virkelig bliver helt glade for hinanden igen, så de kan gå tilbage til den 1-værelses.....
I dag kommer mindste-nevøen på besøg. Når jeg har sovet efter arbejde. Jeg glæder mig! (Det gør han nok også) Desuden bliver jeg sikkert drevet til vanvid. Men hyggeligt bliver det alligevel!

Of all the birds in Denmark, I probably own the craziest ones.... Maybe you can remember how they really got mad at each other and had to move apart. Then things went better and they spend some time together.
Now they really figured things out and got themselves a 2-room apartment here on Frederiksberg.
Right now they are spending 80% of the day together. During the night they sleep in the tiny cage. Then in the morning the male fly into the large cage and calls for his wife until she joins him. Then they just sit there. So - well..... I never heard of birds like this before!
So now I just wait to see if they really grow happy together again. Hopefully they can stay in just one cage....
Today - after I have slept after work - my youngest nephew will come visit. I can't wait! (He is excited too, I guess) He will probably drive me crazy. But in a very nice and enjoyable way!

4 kommentarer:

 1. Hihihihi.. Ja undulater... De er underholdende....

  Fik min første da jeg var 9 år.. Og sikken et sprog han fik...... Det første han lærte at sige var hej Hans.. og.. ja.. skide godt egon.. Har du det godt.. Er du sød og så.. mindre pæne ting.. :-D


  Hvis ikke det var fordi at Fruen min har fugle forbi, så havde jeg undulater nu..

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Fugle er bare SÅ sjove. Alene deres kropssprog!

  SvarSlet
 3. Jeg ÆLSKER dine "flyvske" historier om dine underlige undulater ;0)

  SvarSlet
 4. Det er godt - der kommer nok flere.... Kedelige er de ihvertfald ikke at bo sammen med!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails