fredag den 11. april 2014

Seneste strømper / Most recent socks

Der er ikke meget tid til at strikke for tiden. Heller ikke i London. Men der blev da et par strømper færdige til min nevø, der snart har fødselsdag.....
Garnet er fra Lana Grossa og hedder "Neon touch". Det er købt hos Wadils i Valby og er faktisk ret fint. Måske er der ikke meget neon over de blå striber, men alligevel.
Jeg har ikke startet helt samme sted i mønsteret, men alligevel er de stort set ens. Skønt!
Det er jo godt at være i god tid med et par fødselsdagsstrømper. Knap så skønt, at hans kone så lige viste sig at have fødselsdag forleden, og at der IKKE er strømper klar til hende. Men de må få en fællesgave når hendes strømper er klar.
Fakta? Pind 2,5 mm, ialt 95 gram gode strømper i ca. str. 45.

Not much time for knitting right now. No time in London, either. But I did finish a pair of socks for my nephew who celebrates his birthday soon......
The yarn is called "Neon touch" from Lana Grossa. I bought it at a shop called Wadils here in Copenhagen, and I think the yarn is very nice. Maybe the blue stripes don't look much like neon, but you know.
I didn't start the socks exactly at the same place in the pattern, but they still look identical. Nice!
It's really nice having birthday socks ready early. Less nice that it turned out his wife had her birthday a few days ago, and I DON'T have her socks ready. I guess they'll have a shared gift when her socks are ready.
Facts? Needles size 2.5 mm, a total of 95 grams of large man's socks.

6 kommentarer:

 1. Og med den hastighed stroemper faar ben at gaa paa er det ikke nemt at have nogle i gavekassen.
  Hov det ordspil var altsaa ikke med vilje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis! Jeg er heller ikke så vild med at strikke strømper, at jeg strikker dem uden grund. Ihvertfald kun få gange om året!

   Slet
 2. Superseje sokker. Det er din egen skyld de bliver revet væk, når du laver sådan nogle lækre sokker. Måske skulle du strikke 3 par ensfarvede brune til gavekassen i stedet, så de kan nå at kommer deri, inden de skal op igen.

  SvarSlet
 3. Mon ikke du bliver tilgivet den lille fødselsdagsforglemmelse. Du har en heldig familie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jo - de bliver nok modtaget med tak alligevel, selv om de er forsinkede!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails