torsdag den 26. marts 2015

Hanne Falkenberg

Tirsdag aften var jeg så heldig at få lov at komme med til foredrag med Hanne Falkenberg hos Sommerfuglen.
Egentlig ville jeg have købt en billet, men var for langsom. Men så var det lige, at en, der skulle med, blev syg, og jeg fik lov. Det var så hyggeligt! (Jeg har aldrig været til foredrag derinde før.)
Efter foredrag var der mulighed for at se og mærke på alle modellerne. De var utroligt flotte, selv om det virkede både forkert og lidt uartigt, at alle de fine bluser lå hulter til bulter i en bunke.

On Tuesday evening, I was fortunate enough to go hear a talk by Hanne Falkenberg at Sommerfuglen.
I wanted to buy a ticket myself, but I was too slow. Then someone with a ticket happened to get ill, and I got to join. It was so nice! (I've never been to those arrangements in Copenhagen before.)
After the talk, there was the possibility of looking at and feeling all the different models. They were so pretty, although it seemed wrong and a bit naughty to have all those sweaters in a messy pile.
Der var den fineste sommerbluse! Jeg kunne godt lige se mig selv i denne her..... (Bedre billede her)
Men så var der lige det med prisen, ikke? Selv med 10% rabat skal jeg vist lige tænke over, om jeg virkelig, VIRKELIG behøver den? Men smuk er den.
Alle Falkenberg-modellerne er meget flotte og spændende strikket. Man bør vel lave sådan en på et tidspunkt, men der er lige 50 par strømper og en Bohus-sweater der skal strikkes først, tror jeg!

I found a very pretty summer-top! I could totally use this..... (Better photo here)
But there was the price-issue, you know. Even with 10% off, I still need to think hard about whether I really, REALLY need this? But it's still so pretty.
All the models by Falkenberg are really great looking, fitting well and knitted in an interesting way. I guess everyone should make one of these at some point, but I have 50 pairs of socks and a Bohus-sweater to knit first, I guess!

5 kommentarer:

 1. Heldige dig. Laekkert. Saadan een skal du da ikke koebe. Dygtig som du er gaar der et vupti , og een er hoppet af dine pinde. Dén tror jeg paa.

  SvarSlet
 2. Det Lin har skrevet, var lige mine ord. Den kan du selv strikke uden mønster.

  SvarSlet
 3. Synes nu hendes skønne ting er alle pengene værd. Jeg har strikket flere af hendes modeller, og de har altid været et hit. Det er da mange penge, men så kan man jo love sig selv at holde pause med garnkøbene et stykke tid til gengæld og bruge af lageret.

  SvarSlet
 4. Køb! Du forkæler så mange med dit strik, og du har om nogen fortjent lidt strikkeforkælelse.

  SvarSlet
 5. Mange tak for jeres kommentarer! Blusen var i meget, meget skarp konkurrence med Cordelia: http://www.knit.dk/cordelia.htm
  Den har jeg aldrig set før, men dem var smuk og meget klædelig. Jeg er i tænkeboks. Har stadig mulighed for 10% rabat, der ikke udløber lige om lidt.
  Det er sjovt, som min opfattelse af pris er meget flydende. Det, en Hanne Falkenberg koster, betaler jeg gladeligt for (luksus)garn på udsalg. Tygger lige lidt på det. Både blusen og trøjen er nemlig vældig fine!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails