fredag den 17. juni 2016

Tilbage i toget / Back in the train

Denne her uge har godt nok været fyldt. Men der har været den sædvanlige strikketid i toget, og den første Bella-vest vokser meget godt. Den bliver ihvertfald størrelse 1 år, måske lidt større? Men babytøj der er for stort er vel aldrig skidt, tænker jeg.
I løbet af ugen fyldt med togture, arbejde, godt med sociale ting og for lidt søvn har jeg ikke haft tid til at hækle meget. Men jeg er blevet ret god til at messe "orange-orange-lyserød-orange" så jeg kan komme videre med tæppet i aften. Det trænger!

This week has been quite filled up. But I had the usual train-knitting-time, and the first Bella vest is growing well. It looks like it will be at least size 1 year, maybe even a bit bigger? But baby-clothes that are too big are never bad, I guess.
During this week filled with train-rides, work, lots of social stuff and too little sleep, I didn't have much time for crocheting. But I've become very good at chanting "orange-orange-rose-orange" so I can get on with the blanket tonight. It needs attention!

4 kommentarer:

 1. Stort babytoej er lykken. Jeg kan huske dengang, jeg fik tonsvis af 3 mdr, og hvor lange kan man bruge det??? Saa god idé. Strik stort.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, det bliver nok sådan. Jeg er lidt bange for, at de faktisk bliver str. 2 år, men det går vel også. De vil jo være knap 1 år til vinter, og for stort tøj kan man godt bruge!

   Slet
 2. Den bliver godt nok fin.
  God fornøjelse med hæklingen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jeg fik hæklet igennem i går aftes (mens kaffemaskinen afkalkede og tøjet blev vasket - det var en vild fredag aften!) så nu er jeg med igen.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails